Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ψάχνει για παίκτη ο Ολυμπιακός, σκάει... βαρβάτη αποχώρηση - Φεύγουν τέσσερις παίκτες τελευταία μέρα
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-24 23:06:00

Ψάχνει για παίκτη ο Ολυμπιακός, σκάει... βαρβάτη αποχώρηση - Φεύγουν τέσσερις παίκτες τελευταία μέρα

του Παναγιώτη Νικολάου
Ψάχνει για παίκτη ο Ολυμπιακός, σκάει... βαρβάτη αποχώρηση - Φεύγουν τέσσερις παίκτες τελευταία μέρα

Στο... 90' των μεταγραφών αναμένεται να υπάρξουν αλλαγές στο Λιμάνι! Για ποιον παίκτη περιμένουν πρόταση και ήδη κάνουν επαφές για τον αντικαταστάτη του και ποιοι άλλοι θα τον ακολουθήσουν στην έξοδο. Τα επόμενα 24ωρα οι διαπραγματεύσεις θα πάρουν... φωτιά!

Ο Ολυμπιακός επανήλθε στις νίκες κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και μπορεί να μην εντυπωσίασε με την εμφάνισή του, όμως το σημαντικό είναι ότι βρήκε την ηρεμία του. Ειδικά ο Πέδρο Μαρτίνς αισθάνεται ανακούφιση, αφού είχε δηλώσει πολλάκις ότι η ομάδα του δεν ήταν καλά το τελευταίο διάστημα.

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν μπροστά τους τον προημιτελικό Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό και το ντέρμπι Πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ, αλλά ταυτόχρονα τρέχουν και οι μεταγραφικές υπόθεσεις. Όχι μόνο σε επίπεδο προσθηκών, αλλά και σε ό,τι αφορά τις αποχωρήσεις.

Ο Τικίνιο Σοάρες βρίσκεται στην επικαιρότητα και ο κύριος λόγος δεν είναι το γκολ που σημείωσε απέναντι στον ΠΑΣ, αλλά το φημολογούμενο ενδιαφέρον τουρκικών ομάδων προς το πρόσωπό του.

Οι Τούρκοι επιμένουν ότι κάτι "ψήνεται" με τον Βραζιλιάνο, ενώ ταυτόχρονα ο Ολυμπιακός φέρεται να τσεκάρει περιπτώσεις σέντερ φορ, εξέλιξη που επιβεβαιώνει ότι η άμεση αποχώρηση του Τικίνιο είναι ένα ρεαλιστικότατο σενάριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον Ολυμπιακό ψάχνουν για επιθετικό προκειμένου να είναι καλυμμένοι για παν ενδεχόμενο και φέρονται να περιμένουν ότι θα υπάρξουν εξελίξεις με τον Τικίνιο, ακόμα και την τελευταία μέρα των μεταγραφών!

Ανακατάξεις σίγουρα θα υπάρξουν και στην άμυνα, με τις αποχωρήσεις των Σεμέδο και Μάρκοβιτς να επίκεινται, αφού οι δύο παίκτες δεν υπολογίζονται και το ενδιαφέρον της Πόρτο για τον πρώτο παραμένει ζωηρό.

Ωστόσο, υπάρχει φημολογία ότι είναι αβέβαιο και το μέλλον του Ουσεϊνού Μπα στο Λιμάνι!

Τα σενάρια που έχουν αναπτυχθεί κάνουν λόγο για την πιθανότητα αποχώρησης του Σενεγαλέζου αμυντικού στο φινάλε των μεταγραφών, για τον οποίο μάλιστα το προηγούμενο υπήρξε έντονο ενδιαφέρον από τη γαλλική Σεντ Ετιέν.

Η μεταγραφή του Μανωλά και η επιστροφή του Σισέ από το Κόπα Άφρικα λιγοστεύουν τις πιθανότητες του Μπα να διατηρήσει τη θέση του στην ενδεκάδα και φέρεται να μην είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο του να φύγει με τη μορφή δανεισμού. Από την άλλη, ίσως αποδειχθεί σύμμαχος του παίκτη η τάση του Πέδρο Μαρτίνς να παρατάσσει τον Ολυμπιακό με τρεις στόπερ στα τελευταία παιχνίδια. Απαντήσεις προσεχώς...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλλαγές στον Ολυμπιακό- Οι δύο Γάλλοι Advisors που έπιασαν δουλειά - "Τελειώνει" τεχνικός διευθυντής

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags