Facebook Pixel Ολυμπιακός: Νικολακόπουλος - "Θα αναβληθούν τα ματς Ολυμπιακού και Άρη - Ξέρουμε τι έγινε με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ"
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-25 13:59:00

Νικολακόπουλος: "Θα αναβληθούν τα ματς Ολυμπιακού και Άρη - Ξέρουμε τι έγινε με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ..."

Sportdog Team
Νικολακόπουλος: "Θα αναβληθούν τα ματς Ολυμπιακού και Άρη - Ξέρουμε τι έγινε με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ..."

Αναβολή σε όλα τα παιχνίδια του Κυπέλλου προέβλεψε ο γνωστός δημοσιογράφος, ο οποίος... πέταξε και καρφάρες για την απόφαση σχετικά με το ντέρμπι των Δικεφάλων!
 

Στο προγραμματισμένο για αύριο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη αναφέρθηκε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι δεν είναι δυνατόν να διεξαχθεί το παιχνίδι, από τη στιγμή που υπάρχει απόφαση της κυβέρνησης για γενική αργία λόγω των καιρικών συνθήκων και έκτακτων αναγκών, σε συνδυασμό με ότι το ματς ΑΕΚ-ΠΑΟΚ έχει ήδη αναβληθεί, με το ΟΑΚΑ και το Καραϊσκάκη να απέχουν μόλις λίγα χιλιόμετρα.

«Οποιαδήποτε άλλη απόφαση, δεν θα έχει κανένα απολύτως νόημα», σχολίασε και πρόσθεσε: «Δεν μπορείς να βάλει ένα παιχνίδι εδώ κι ένα εκεί. Όσο και να υπάρχει παράνοια, νομίζω θα επικρατήσει η λογική και θα αναβληθούν όλα τα παιχνίδια του Κυπέλλου».

Επίσης, ανέφερε πως ο Ολυμπιακός περιμένει τον Ονιεκούρου, τον Αγκιμπού Καμάρα και τον Σισέ ή τον Γκάρι Ροντρίγκες ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και τόνισε ότι αναμένουμε εξελίξεις σε πολλά μεταγραφικά θέματα (Ζαχάβι, Καρβάλιο, Ντιμπί Κεϊτά, Σεμέδο, Τικίνιο και όχι μόνο).

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags