Facebook Pixel Κύπελλο Ελλάδας: "Παρέμβαση" από την Κυβέρνηση και οριστική απόφαση για το Ολυμπιακός-Παναιτωλικός!
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-25 17:36:00

"Παρέμβαση" από την Κυβέρνηση και οριστική απόφαση για το Ολυμπιακός-Παναιτωλικός!

Sportdog Team
"Παρέμβαση" από την Κυβέρνηση και οριστική απόφαση για το Ολυμπιακός-Παναιτωλικός!

Τι μέλλει γενέσθαι με τον προημιτελικό του Κυπέλλου στο "Γ. Καραϊσκάκης", αλλά και το παιχνίδι του Άρη με τη Λαμία; Έχουν ήδη αναβληθεί τα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και Αναγέννηση Καρδίτσας-Παναθηναϊκός.

Κύπελλο Ελλάδας: Η Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας ανακοίνωσε την αναβολή κάθε αθλητικής δραστηριότητας σε τέσσερις περιφέρειες, μεταξύ των οποίων και η Αττική, την Τετάρτη (26/1) λόγω της κακοκαιρίας "Ελπίς".

Συνεπώς, επιβεβαιώθηκαν οι φήμες που ήθελαν τον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ Ολυμπιακού και Παναιτωλικού να αναβάλλεται, παρά το γεγονός ότι η ΕΠΟ θεώρησε ότι δεν συντρέχει λόγος αναβολής.

Με τα νέα δεδομένα και από τη στιγμή που έχουν ήδη αναβληθεί οι αναμετρήσεις ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και Αναγέννηση Καρδίτσας-Παναθηναϊκός, μόνο ο προημιτελικός Λαμία-Άρης θα διεξαχθεί κανονικά την Τετάρτη (20:00).

Συγκεκριμένα, στην απόφαση της Πολιτικής Προστασίας αναφέρεται:

Στην απόφαση «Κήρυξη κατάστασης Ειδικής Κινητοποίησης Πολιτικής Προστασίας περιοχών της Επικράτειας την 26η Ιανουαρίου 2022″ (ΦΕΚ Β’ 189, 25-01-2022), του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Παπαγεωργίου, προβλέπεται η αναστολή όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων, όλων των κατηγοριών και όλων των αθλημάτων, στις Περιφέρειες Αττικής, Κρήτης και Νοτίου Αιγαίου, καθώς και στις Περιφερειακές Ενότητες Βοιωτίας και Εύβοιας, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags