Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τέλος από Ολυμπιακό μεταγραφή 3,3 εκατ. - Δεν... αντέχει την Ελλάδα - Από το καλοκαίρι Φορτούνης
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-27 22:50:00

Φεύγει από Ολυμπιακό μεταγραφή 3,3 εκατ. - Δεν... αντέχει την Ελλάδα - Από το καλοκαίρι Φορτούνης!

BoxtoBox
Φεύγει από Ολυμπιακό μεταγραφή 3,3 εκατ. - Δεν... αντέχει την Ελλάδα - Από το καλοκαίρι Φορτούνης!

Τέλος από το Λιμάνι, αφού δεν το... σηκώνει και πλέον δεν χωράει στο ρόστερ. Ποιος είναι ο παίκτης που κόστισε πάρα πολλά, αλλά δεν προσέφερε τίποτα και ετοιμάζεται τα επόμενα 24ωρα να αποχωρήσει; Ο Πέδρο Μαρτίνς προσπάθησε να του δώσει ευκαιρίες, αλλά φαίνεται πως δεν μπορεί μακριά από την πατρίδα του.

Τι κι αν έδωσε 3,3 εκατ.ευρώ ο Ολυμπιακός για να τον κάνει δικό του; Τι κι αν κανείς δεν αμφιβάλλει για το ταλέντο του ακόμα και τώρα; Φαίνεται πως αυτός ο παίκτης δύσκολα θα στεριώσει στον Ολυμπιακό. Γιατί; Προφανώς επειδή του λείπουν πράγματα στον χαρακτήρα του. 

Στον Μάξι Λοβέρα αναφέρομαι. Ο Αργεντινός τον οποίο απέκτησε ο πρωταθλητής από τη Ροζάριο Σεντράλ το καλοκαίρι του 2019 δεν έχει καταφέρει να πείσει ότι είναι απαραίτητος. Κάθε άλλο. Επέστρεψε πρόσφατα από τον ετήσιο δανεισμό του στην Αργεντινή και τη Ρασίνγκ Κλουμπ. Ωστόσο δε φαίνεται η επιστροφή του να διαρκέσει πολύ. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σύντομα θα πάρει ξανά φύλλο πορείας. Ο Μάξι, που κλείνει τα 23 χρόνια του στις 9 Μαρτίου, δείχνει τρομερή δυσκολία στο να απο-γαλακτιστεί από το οικείο περιβάλλον της πατρίδας και της οικογένειας. Δείχνει αδύναμος, πνευματικά να παλέψει και να στεριώσει σε άλλη ήπειρο και κατ' επέκταση χώρα. 

Αν δεν κάνω λάθος, που δεν κάνω, γίνεται ήδη προσπάθεια να βρεθεί ομάδα για να παραχωρηθεί δανεικός. Εξάλλου πλέον υπάρχει τεράστιος συνωστισμός μεσοεπιθετικά στον Ολυμπιακό. Επέστρεψε από το Κόπα Άφρικα ο Αγκιμπού, αποκτήθηκε ο Καρβάλιο. Υπάρχει ο Ρόνι Λόπες. Υπάρχει ο Ματιέ Βαλμπουενά. Ακόμα και ο Φαντιγκά. 

Στον Φορτούνη δεν στέκομαι καν γιατί ο αληθινός στόχος για 'κείνον είναι να μπει δυνατά στην καλοκαιρινή προετοιμασία εν όψει της νέας σεζόν. Ούτε καν αναφέρομαι στους ακραίους όπου επίσης μπορεί να παίξει ο Λοβέρα. 

Νομίζω πως το μόνο που απομένει είναι να δούμε να η προσπάθεια του Ολυμπιακού θα έχει αποτέλεσμα και θα βρεθεί ομάδα για να συνεχίσει ο Λοβέρα ως δανεικός ή ως κανονική μεταγραφή. Όλα ανοιχτά είναι αν και μοιάζει πιο εύκολος ο δανεισμός.

 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρομερή χασούρα Μαρινάκη με Καρβάλιο - Καθυστέρησε λόγω Ζάχαβι - Σύγκριση με Φορτούνη!




 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags