Facebook Pixel Ολυμπιακός - Κώστας Φορτούνης: Αποκάλυψη Φορτούνη σε Μαρτίνς - Νέος... αντίπαλος για Καρβάλιο - Έκλεισε το πρώτο μεγάλο όνομα!
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-26 10:00:00

Αποκάλυψη Φορτούνη σε Μαρτίνς - Υπάρχει... φωτιά με τον Τικίνιο - Έκλεισε το πρώτο μεγάλο όνομα!

του Παναγιώτη Νικολάου
Αποκάλυψη Φορτούνη σε Μαρτίνς - Υπάρχει... φωτιά με τον Τικίνιο - Έκλεισε το πρώτο μεγάλο όνομα!

Τι έγινε με τον Έλληνα άσο, ποιοι φεύγουν και ποιος συμφώνησε! Παίρνει... φωτιά ο Ολυμπιακός τα επόμενα 24ωρα, μέχρι και τη Δευτέρα. Οι τελευταίες εξελίξεις με τον Κώστα Φορτούνη, γιατί καθυστερεί η μεταγραφή του Καρβάλιο, ποιοι αποχωρούν και ποιος έκλεισε έχει πει το "ναι" ήδη στους Πειραιώτες;

Τα μεταγραφικά τρέχουν στον Ολυμπιακό, όμως παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το ότι η μεταγραφή που περιμένουν όλοι ανυπόμονα είναι... εσωτερική και δεν είναι άλλη από την επιστροφή του Κώστα Φορτούνη!

Ο Έλληνας άσος μπήκε στις προπονήσεις μετά από σχεδόν 7 μήνες απουσίας λόγω του σοβαρού τραυματισμού του στο γόνατο και είναι τέτοια η λαχτάρα του να βοηθήσει την ομάδα, που δεν κρατιέται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο "Φόρτου" είχε κατ' ιδίαν συζήτηση με τον Πέδρο Μαρτίνς, στην οποία του εξέφρασε την επιθυμία να τον συμπεριλάβει στην ευρωπαϊκή λίστα της ομάδας, ώστε να είναι διαθέσιμος για τις αναμετρήσεις με την Αταλάντα στο Europa League.

Φυσικά, είναι άλλο πράγμα η διάθεση του παίκτη και άλλο η εισήγηση των ειδικών. Το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού είναι αυτό που θα κρίνει το πότε ο Φορτούνης θα είναι έτοιμος και το ρεαλιστικό σενάριο είναι πως δύσκολα θα προλάβει τα ματς με την Αταλάντα (17 και 24 Φεβρουαρίου).

Ο ίδιος βλέπει ότι μέχρι στιγμής το χρονοδιάγραμμα για την επάνοδό του έχει τηρηθεί, καθώς ο Χρήστος Θέος προέβλεψε ότι θα επιστρέψει στις προπονήσεις κοντά στις 20 Ιανουαρίου, κάτι που τελικά συνέβη. Από εκεί και πέρα είναι βέβαιο ότι θα χρειαστεί περίπου τρεις εβδομάδες προκειμένου να ξαναπατήσει χορτάρι σε αγώνα και δεν αποκλείεται η επιστροφή του να γίνει σε ματς του Ολυμπιακού Β' και όχι της πρώτης ομάδας. Σίγουρα θα το παλέψει για Αταλάντα, άσχετα αν οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ του.

Ανοιχτά μέτωπα με Καρβάλιο, Τικίνιο και Ζάχαβι

Στη θέση πάντως του Φορτούνη αγωνίζεται ο Ζοάο Καρβάλιο, για τον οποίο οι Άγγλοι επιμένουν ότι βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού. Οι νεότερες πληροφορίες για τον Πορτογάλο αναφέρουν ότι οι Ερυθρόλευκοι τηρούν στάση αναμονής, ενώ φέρεται να έχει προκύψει και ανταγωνίστρια ομάδα στην κούρσα για την απόκτησή του.

Εξελίξεις υπάρχουν για τον Τικίνιο Σοάρες, αφού το ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε προς το πρόσωπό του συντηρείται σταθερά από τουρκικά ρεπορτάζ. Στη γειτονική χώρα γράφτηκε ότι η ομάδα του Δημήτρη Πέλκα έκανε κρούση, όμως είδε τον Ολυμπιακό να μη συζητά καν το ενδεχόμενο δανεισμού και να αξιώνει 8.000.000 ευρώ.

Σίγουρα υπάρχει... φωτιά πίσω από τον καπνό για τον Βραζιλιάνο και τα δεδομένα συγκλίνουν στο ότι πάμε για "θρίλερ", που ίσως διαρκέσει μέχρι και την τελευταία ημέρα των μεταγραφών.

Όσο για τον αντικαταστάτη του; Πλέον είναι μεγάλη η πιθανότητα αυτός να είναι ο Έραν Ζάχαβι, που φέρεται έτοιμος να αποχωρήσει από την Αϊντχόφεν. Ο Ολυμπιακός δεδομένα ενδιαφέρεται και το συμβόλαιο του Ισραηλινού τελειώνει, ωστόσο οι Ολλανδοί τον θέλουν στην ομάδα για το τελευταίο εξάμηνο της συνεργασίας του. Από την πλευρά του ο παίκτης φέρεται να πιέζει για να φύγει από τώρα, στοιχείο που αναμφίβολα αποτελεί διαπραγματευτικό ατού για τους Πειραιώτες.

Ακόμα κι αν "στραβώσει" το θέμα Ζάχαβι, οι Ερυθρόλευκοι τσεκάρουν κι άλλες περιπτώσεις επιθετικών για να είναι καλυμμένοι σε παν ενδεχόμενο, ενώ στην πιάτσα των ατζέντηδων λέγεται με νόημα ότι αν ο Ζάχαβι δεν υπογράψει τον Ιανουάριο στον Ολυμπιακό, τότε θα το κάνει το καλοκαίρι...
 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν θα ήταν μαλ@@ ο Ολυμπιακός αν έπαιζε; Όλα γίνονται για την Τούμπα - Δεν ήθελαν τη... δίκαια λύση

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags