Facebook Pixel ΟΑΚΑ: Εξελίξεις με την λειτουργία του ΟΑΚΑ - Τότε ανοίγει - Πότε ξεκινούν και πάλι οι προπονήσεις
| 2022-01-26 19:21:00

Εξελίξεις με την λειτουργία του ΟΑΚΑ - Τότε ανοίγει - Πότε ξεκινούν και πάλι οι προπονήσεις

Sportdog Team
Εξελίξεις με την λειτουργία του ΟΑΚΑ - Τότε ανοίγει - Πότε ξεκινούν και πάλι οι προπονήσεις

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Ολυμπιακού Σταδίου όπου ενημερώνει για το πότε θα μπορέσει να λειτουργήσει κανονικά και πάλι ο χώρος και πότε θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις των ομάδων.

ΟΑΚΑ: Συνεχίζεται κανονικά η λειτουργία του Ολυμπιακού Σταδίου από την Πέμπτη (27/1) στις 9:00 και σύμφωνα με την ανακοίνωση θα είναι ανοιχτό μόνο για τις προπονήσεις αθλητών και ομάδων, ενώ αν οι συνθήκες το επιτρέψουν την επομένη θα λειτουργήσει πλήρως.

"Λόγω της μεγάλης ποσότητας χιονιού που έχει συσσωρευθεί στο σύνολο του Ολυμπιακού Συγκροτήματος και έχοντας ως γνώμονα την ασφάλεια των χρηστών (μελών της αθλητικής οικογένειας, πολιτών και εργαζομένων μας), σας γνωρίζουμε ότι το Ο.Α.Κ.Α. Σπύρος Λούης θα επαναλειτουργήσει την Πέμπτη 27/1 από ώρα 9.00 αλλά μόνο για τις απολύτως απαραίτητες προπονήσεις αθλητών και ομάδων και δεν είναι ανοιχτό προς χρήση από το κοινό (αθλούμενους).

Η πλήρης λειτουργία του Ο.Α.Κ.Α. θα ξεκινήσει από την Παρασκευή 28/1 το πρωί, εφόσον το επιτρέπουν οι συνθήκες.

Θα θέλαμε να παρακαλέσουμε όλους τους χρήστες του Κέντρου, που θα βρεθούν από αύριο το πρωί στο Ολυμπιακό Συγκρότημα, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, λόγω του χιονιού και των χαμηλών θερμοκρασιών", αναφέρει η ανακοίνωση από το ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags