Facebook Pixel Ατρόμητος: Υπέρβαση Σπανού με φορ 1.6 εκατ. - Πρώην της Ίντερ, τον ήθελαν ΠΑΟΚ και Άρης - Μεταγραφικό μπαράζ
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-26 18:41:00

Υπέρβαση Σπανού με φορ 1.6 εκατ. - Πρώην της Ίντερ, τον ήθελαν ΠΑΟΚ και Άρης - Μεταγραφικό μπαράζ

Οι Μιχείες
Υπέρβαση Σπανού με φορ 1.6 εκατ. - Πρώην της Ίντερ, τον ήθελαν ΠΑΟΚ και Άρης - Μεταγραφικό μπαράζ

Ο Ατρόμητος ενισχύεται με πολύ καλούς παίκτες και στόχο τη σωτηρία! Το sportdog.gr παρουσιάζει τις επόμενες μεταγραφές που ετοιμάζονται να ανακοινώσουν στις Δυτικές Συνοικίες και αποκαλύπτει το μεγάλο κόλπο με τον Ντένις Άλιμπεκ!

O Aτρόμητος ήταν απο τους πρωταγωνιστές στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι, κλείνοντας δυνατά ονόματα, με υψηλά συμβόλαια (Κουλούρης, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Χατζηϊσαίας, Κλωναρίδης, Μπεντινέλι, Βασιαντωνόπουλος, Πίριτς, Σπιριντόνοβιτς). Στόχος ήταν η 6άδα και η συμμετοχή στα πλέι οφ...

Γενάρη μήνα, έχοντας αλλάξει ήδη τρεις προπονητές (απο τον Άνχελ Λόπεθ στους Παράσχο/Γκουτζίδη και τώρα στον Κόουλμαν) και παραμένοντας... κακέκτυπο ομάδας, σε βαθμό να βρίσκεται σταθερά στις δυο τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, ο Γιώργος Σπανός ξαναβάζει το χέρι στην τσέπη και επιδίδεται σε μεταγραφικό μπαράζ με στόχο την σωτηρία του Ατρομήτου! Απίστευτο...

Ήδη απο το βράδυ της Τρίτης επήλθε συμφωνία με τον ΟΦΗ για την παραχώρηση του πολύ ποιοτικού (και δημοφιλή στο "Γεντί Κουλέ") Αντίλ Ναμπί, ενώ το απόγευμα της Τετάρτης υπήρξε και η επίσημη ανακοίνωση από ττον Ατρόμητο. Το deal πάντως με τους Κρητικούς  για τον 27χρονο Άγγλο μεσοεπιθετικό αναμένεται να είναι σύνθετο και να εμπεριέχει και μια...έκπληξη!

Ο Ναμπί (με 450.000 ευρώ χρηματιστηριακή αξία) επέστρεψε φέτος απο τραυματισμό, έχει χάσει την θέση του στην βασική 11άδα του ΟΦΗ και μετράει 11 ματς με 1 γκολ. Στο ρόστερ του Ατρομήτου αναμένεται να πάρει την θέση του Μουνίθ, ο οποίος μετά το ματς με την ΑΕΚ (αποβλήθηκε) με ... εντολή Σπανού βγήκε στην βιτρίνα!

Στο Περιστέρι έχουν ήδη ανακοινώσει τον 23χρονο διεθνή Σουηδό αμυντικό μέσο Όγκουστ Ερλινγκμαρκ και τον 26χρονο διεθνή Ρουμάνο δεξιό εξτρέμ Ντορίν Ροτάριου (μια ακόμη αποκλειστικότητα του Sportdog) ενώ ενδιάμεσα πήραν και τον 22χρονο Τζοβάρα (ξεκίνησε απο ΠΑΟΚ, πέρασε από Σλόβαν, Απόλλων Λάρισας, Νικη Βόλου), Το περίεργο στην περίπτωση του είναι πως πρόκειται για επιθετικό αλλά στον Ατρόμητο τον υπολογίζουν για αριστερό μπακ!!

Το μεταγραφικό φινάλε όμως, που ετοιμάζει ο Ατρόμητος προμηνύεται εντυπωσιακό. Έφερε στην Αθήνα τον διμετρο διεθνής Κροάτη γκολκίπερ Κάρλος Λετίτσα, που στα 25 του χρόνια έχει περάσει απο Χαιντουκ, Μπρίζ, Σπαλ, Σαμπντόρια. Τον περασμένο Οκτώβριο πήγε στην Κλούζ αλλά μετά απο 3 μήνες τα... έσπασε με το κλάμπ επειδή δεν έπαιζε,έκανε προσφυγή και έμεινε ελεύθερος.

Η καθυστέρηση της ανακοίνωσης του Λετίτσα, παρότι ο Κροάτης έχει συμφωνήσει με τον Ατρόμητο ενώ πήγε και στην προπόνηση, οφείλεται στην προηγούμενη ομάδα του. Η Κλούζ προσπάθησε να μπλοκάρει δικαστικά την "απελευθέρωση" του Λετίτσα αλλά απο οτι φαίνεται το πρόβλημα ξεπερνιέται! 

Ο τρόπος όμως, είναι που... βγάζει μεταγραφική βομβίτσα για τον Ατρόμητο. Κι αυτό αφού  η ομάδα των δυτικών προαστίων θα διευκολύνει την Κλούζ στα δικά της... μπλεξίματα με τον Ντένις Άλιμπεκ, τον διεθνή (22 συμμετοχές/2 γκολ με την Εθνική Ρουμανίας) σέντερ φορ που απέκτησε δανεικό το περασμένο καλοκαίρι απο την τουρκική Καϊσερίσπορ.

Ο 31χρονος αριστεροπόδαρος Ρουμάνος σέντερ φορ (παίζει και περιφερειακά στην επίθεση) έχει έρθει σε ρήξη με την Κλούζ, με την οποία απο την αρχή της σεζόν κατέγραψε 21 συμμετοχές με 2 γκολ και 1 ασίστ (απο αυτές έκανε 5 ματς στο Κόνφερενς Λιγκ κι απο 2 σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ). Και πλέον είναι σε απευθείας συζητήσεις με τον Ατρόμητο για να συνεχίσει την καριέρα του το επόμενο 6μηνος στην ομάδα του Περιστερίου ως δανεικός.

Είναι μια περίπλοκη περίπτωση βέβαια αφού είναι δανεικός απο την Καϊσερίσπορ, με την οποία έχει συμβόλαια ως το 2023 με ετήσιες αποδοχές 850.000 ευρώ! Κατά συνέπεια πρέπει να έρθει με νέο,δεύτερο, δανεισμό, αυτή την φορά απο την Κλούζ! Με τον Σπανό έτοιμο να κάνει μια ακόμη υπέρβαση αφού τα λεφτα που απαιτούνται είναι πολλά για 4 μήνες. Και ο Άλιμπεκ όμως, είναι ανωτερου επιπέδου φόρ, με σημερινή χρηματιστηριακή αξία 1.600.000 ευρώ.

Όπως φαίνεται η απόκτηση του Άλιμπεκ απο τον Ατρόμητο έχει μπει στην τελική ευθεία. Υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία, χωρίς πάντως και να έχει κλείσει. Το παλεύουν όμως, οι Σπανός Αγγελόπουλος και αν μη τι άλλο η συγκεκριμενη κινησή τους θα "ξεμπλέξει" απο την μεριά της Κλούζ την περίπτωση του κίπερ Λετίτσα, ώστε να ανακοινωθεί μέχρι το Σάββατο.

Ο Ντένις Άλιμπεκ στα 18 του χρόνια είχε αγοραστεί αντί 800.000 απο την Ιντερ η οποία τον έδωσε δανεικό σε Μαλίν, Βιτορούλ, Μπολόνια, Άστρα. Το 2018 τον αγόρασε  2.400.000 ευρώ η Στεάουα,που τον επόμενο χρόνο τον πούλησε 1.400.000 στην Άστρα κι αυτή τον Οκτώβριο του 2020 με 1.100.000 ευρώ στην Καϊσερίσπορ, που με την σειρά της τον περασμένο Ιούλιο τον "δανεισε" στην Κλούζ!

Είναι χαρακτηριστικό πως το καλοκαίρι του 2018 ο Ντένις Άλιμπεκ αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο του Ραζβάν Λουτσέσκου για τον ΠΑΟΚ, σε ένα μίνι σήριαλ, στο οποίο είχε εμπλακεί μέχρι και ο Φερνάντο Βαρέλα. Με τον τελευταίο τότε να κάνει... πρόσκληση στον Αλιμπεκ να πάει στην Τούμπα, δηλώνοντας μάλιστα μεταξύ άλλων : " ο Αλιμπεκ είναι πολύ καλός παίκτης. Αν ο ΠΑΟΚ τον θέλει θα πρέπει να τον παρει...χθες"!

ΥΓ. Ο Ντένις Άλιμπεκ σχετικά πρόσφατα πάντως απασχόλησε μεταγραφικά και την άλλη ομάδα της Θεσσαλονίκης, αλλά ο Άρης τον ήθελε με μεταγραφή και όχι με 6μηνο δανεισμό...
 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τέλος" από τον ΠΑΟΚ με απόφαση Λουτσέσκου - Συμφώνησε με άλλη ελληνική ομάδα

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags