Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ο πρώην προπονητής του Σοάρες τρελαίνει τους ΠΑΟΚτζήδες - "Είναι μαχητής - Εξαιρετικός ο Μπότο"
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-26 21:16:00

Ο πρώην προπονητής του Σοάρες τρελαίνει τους ΠΑΟΚτζήδες - "Είναι μαχητής - Εξαιρετικός ο Μπότο"

Sportdog Team
Ο πρώην προπονητής του Σοάρες τρελαίνει τους ΠΑΟΚτζήδες - "Είναι μαχητής - Εξαιρετικός ο Μπότο"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο πρώην προπονητής του Πορτογάλο μέσου του ΠΑΟΚ όπου έκανε γνωστό τι πρόκειται να δώσει στην ομάδα.

Βίτορ Καμπέλος: Στο Metropolis 95.5μίλησε ο πρώην τεχνικός του Φελίπε Σοάρες όπου και μίλησε για τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, αλλά και στον Ζοσέ Μπότο.

«Είναι πολύ καλή επιλογή. Είναι νεαρός, στην Μορειρένσε τον αποκτήσαμε με δική μου εισήγηση, επέμενα πολύ. Ήταν στην Εστορίλ στην δεύτερη κατηγορία, αλλά είχα δει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει στην μεγάλη κατηγορία. Έχει ποιότητα, τεχνική και σκοράρισμα, που απέκτησε στις μικρές ομάδες της Μπενφίκα. Είναι οκτάρι, δυνατός, box to box, με πνευμόνια και προσωπικότητα. Αυτό που τον χαρακτηρίζει είναι η αυτοπεποίθηση που νιώθει. Έχει όλο το πακέτο που χρειάζεται.

Είμαι σίγουρος ότι ο ΠΑΟΚ έχει κάνει εξαιρετική επιλογή με τον Μπότο, έχει δουλέψει σε μεγάλες ομάδες και ξέρει την αγορά. Η Πόρτο είχε ενδιαφερθεί για τον Σοάρες, αυτό είναι αλήθεια, όταν εγώ ακόμη ήμουν στην Μορειρένσε. Αυτό το ήξερε και ο Μπότο, οπότε κινήθηκε γρήγορα για να τον φέρει στον ΠΑΟΚ.»

Για το αν έχει αδυναμίες ο Σοάρες: «Δεν υπάρχει παίκτης που δεν έχει περιθώρια βελτίωσης. Είναι σημαντικό να προσαρμοστεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο γιατί θα δείξει γρήγορα τις δυνατότητές του. Δουλεύει στο μάξιμουμ στις προπονήσεις και είναι καταλυτικό να προσαρμοστεί γρήγορα.»

Για το αν μπορεί να εξελιχθεί σε ηγέτη του ΠΑΟΚ: «Δεν ξέρω το περιβάλλον του ΠΑΟΚ για να απαντήσω με σιγουριά. Έχει θετική ενέργεια που την μεταδίδει στους συμπαίκτες του, είναι πραγματικός πολεμιστής και παρακινεί όσους είναι δίπλα του, πέρα από τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά. Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα είναι ανώτερου επιπέδου γιατί παίζει και περισσότερα χρόνια. Όταν περάσουν τα χρόνια ενδεχομένως να φτάσει στο επίπεδο του. Ο Ολιβέιρα αναπτύχθηκε. Ακόμη δεν μπορώ να εκτιμήσω αν θα τον φτάσει», είπε ο Βίτορ Καμπέλος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags