Facebook Pixel Ολυμπιακός: Φεύγει από κορυφαία ομάδα για την Ελλάδα - Άμεσα στην Αθήνα για υπογραφές με τον Ολυμπιακό
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-27 15:25:00

Φεύγει από κορυφαία ομάδα για την Ελλάδα - Άμεσα στην Αθήνα για υπογραφές με τον Ολυμπιακό

Sportdog Team
Φεύγει από κορυφαία ομάδα για την Ελλάδα - Άμεσα στην Αθήνα για υπογραφές με τον Ολυμπιακό

Ίσως και εντός της ημέρας θα έχουμε τις επίσημες ανακοινώσεις...
 

Ο Ντιμπί Κεϊτά, ο οποίος είναι γεννημένος στις 8 Ιουλίου 2003 και έχει ύψος 1.81 ετοιμάζει βαλίτσες για Πειραιά.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στο πρώτο της θέμα η «AS», Ολυμπιακός και Ρεάλ κατέληξαν σε συμφωνία για τον νεαρό εξτρέμ και εντός των επόμενων 24ωρων η μεταγραφή του Κεϊτά αναμένεται να πάρει επίσημη μορφή. Το εν λόγω δημοσίευμα υπογραμμίζει ότι ο Κεϊτά βρίσκεται καθ' οδόν για τη χώρα μας, για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να βάλει την υπογραφή του στους «ερυθρόλευκους».

«Οι Πειραιώτες οριστικοποιούν με την Ρεάλ Μαδρίτης την μεταγραφή του νεαρού εξτρέμ, ο οποίος ταξιδεύει στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει. Ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα ενταχθεί άμεσα στη θυγατρική του στη Superleague 2, αλλά με σκοπό σύντομα και μόλις ολοκληρωθεί η φάση προσαρμογής του, να ενσωματωθεί στην πρώτη ομάδα», αναφέρει μεταξύ άλλων το ισπανικό δημοσίευμα.

Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός εξτρέμ που είναι γεννημένος στο Τολέδο, αποτελεί «προϊόν» της Ακαδημίας της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ το 2016 πέρασε και από την Ράγιο Βαγιεκάνο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags