Facebook Pixel Άρης: Οι πρώτες σκέψεις για τον Μάντζιο στον Άρη - Αποφασίζει ο Καρυπίδης μετά την... ξεφτίλα
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-27 15:39:00

Οι πρώτες σκέψεις για Μάντζιο, αποφασίζει ο Καρυπίδης - Πρόβλημα στα αποδυτήρια λόγω συμβολαίων

Sportdog Team
Οι πρώτες σκέψεις για Μάντζιο, αποφασίζει ο Καρυπίδης - Πρόβλημα στα αποδυτήρια λόγω συμβολαίων

Ραγδαίες εξελίξεις στους Κίτρινους, οι οποίοι ψάχνουν τρόπο για να συνέλθουν από τη γερή... σφαλιάρα του Κυπέλλου
 

Ο ρεπόρτερ του Άρη, Παναγιώτης Γκαμπράνης, μίλησε στον αέρα του Over FM και την εκπομπή Over Lap για την τραγικό αποκλεισμό από τη Λαμία, για τον Άκη Μάντζιο και τη γκρίνια στα αποδυτήρια.

Αρχικά, ο Παναγιώτης Γκαμπράνης στάθηκε στην τραγική εικόνα των «κίτρινων» τονίζοντας πως είναι απαράδεκτο να μην σκοράρει σε τρία παιχνίδια με τη Λαμία. Επίσης είπε ότι ήταν απογοητευτικό ότι χάθηκαν δύο πέναλτι.

Στη συνέχεια, μίλησε για τον Άκη Μάντζιο. Συγκεκριμένα είπε πως έχει μεγάλη πίεση και γι’ αυτό κάνει πολλά λάθη. Ο Έλληνας τεχνικός δεν αλλάζει τη στρατηγική του και αυτός είναι λόγος που η ομάδα έχει μεγάλο πρόβλημα στο σκοράρισμα. Βέβαια διευκρίνισε ότι ακόμα δεν τίθεται θέμα προπονητή. Το τελευταίο που είπε για το συγκεκριμένο ζήτημα είναι ότι ο Θόδωρος Καρυπίδης πρέπει να πάρει επίσημα θέση.

Επίσης, ο ρεπόρτερ του Άρη, στάθηκε στον Αμπουμπακάρ Καμαρά, ο οποίος με τίποτα δεν μπορεί… να βρει δίχτυα. «Ο Καμαρά είναι ένας πολύ καλός επιθετικός, ωστόσο δεν έχει το γκολ. Μπορεί να ανοίξει χώρο στους συμπαίκτες του και έχει πολύ καλή πάσα. Επίσης, τραβάει πολλούς αμυντικούς πάνω του. Το πρόβλημα είναι και οι συμπαίκτες του που δεν εκμεταλλεύονται τις ευκαιρίες που τους προσφέρονται» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο Παναγιώτης Γκαμπράνης μίλησε για το πρόβλημα στα αποδυτήρια. Πολλοί ποδοσφαιριστές, που δεν έχουν «μεγάλα» συμβόλαια, σχολιάζουν τους υψηλότερα  αμειβόμενους συμπαίκτες τους, οι οποίοι δεν έχουν καλή απόδοση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags