Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ολοκληρώνει άμεσα μεταγραφή ο ΠΑΟΚ - Αποχαιρέτησε την ομάδα του ο παίκτης
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-27 17:12:00

Ολοκληρώνει άμεσα μεταγραφή ο ΠΑΟΚ - Αποχαιρέτησε την ομάδα του ο παίκτης

Sportdog Team
Ολοκληρώνει άμεσα μεταγραφή ο ΠΑΟΚ - Αποχαιρέτησε την ομάδα του ο παίκτης

Όλο και πιο κοντά στην ολοκλήρωση μιας πολύ σημαντικής μεταγραφής είναι ο Δικέφαλος του Βορρά με τον ποδοσφαιριστή να αποχαιρετά μέσω ανάρτησης την πρώην ομάδα του.

Φελίπε Σοάρες: Το δικό του αντίο και ευχαριστώ στη Μορεϊρένσε έστειλε μέσω ανάρτησης που έκανε στα προσωπικά του social media ο Πορτογάλος μέσος, κάτι που δείχνει πως μόνο οι ανακοινώσεις απομένουν για να γίνει και επίσημα παίκτης του ΠΑΟΚ.

«Ευχαριστώ τη Μορεϊρένσε. Ευχαριστώ που στοιχηματίσατε σε μένα, ευχαριστώ για την εκπαίδευση και την εμπειρία που απέκτησα ως άντρας και ως επαγγελματίας. Κρατάω τις καλές και τις κακές στιγμές, αλλά αυτό που -επίσης- παίρνω μαζί μου είναι ένα συναίσθημα ευγνωμοσύνης. Την οφείλω στον πρόεδρο, το διοικητικό συμβούλιο και τις διάφορες ομάδες προπονητών που είχα το προνόμιο να συνεργαστώ και φυσικά στους συμπαίκτες μου. Με αυτούς που μοιράστηκα τα αποδυτήρια και μαζί αντιμετωπίσαμε τόσες προκλήσεις τα τελευταία χρόνια. Τώρα ήρθε η ώρα να ξεκινήσω κάτι καινούριο, το οποίο θα το αγκαλιάσω με την καρδιά και την ψυχή μου, αλλά η Μορεϊρένσε δεν θα με χάσει από φίλαθλο. Τελειώνω όπως ξεκίνησα, σας ευχαριστώ», έγραψε ο Φελίπε Σοάρες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags