Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Απίστευτο: Υπέγραψε live στο Mega o Μαρτίνς - Αποκάλυψη Μαρινάκη για το συμβόλαιο! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-27 20:32:00

Απίστευτο: Υπέγραψε live στο Mega o Μαρτίνς - Αποκάλυψη Μαρινάκη για το συμβόλαιο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Απίστευτο: Υπέγραψε live στο Mega o Μαρτίνς - Αποκάλυψη Μαρινάκη για το συμβόλαιο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Είδηση της τελευταίας στιγμής στον Ολυμπιακό, καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς υπέγραψε νέο συμβόλαιο!

Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Ολυμπιακός και Μαρτίνς συνεχίζουν μαζί! Η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ πρόσφερε νέο συμβόλαιο στον Πορτογάλο τεχνικό, ούσα απόλυτα ικανοποιημένη από την πορεία του στον σύλλογο, υπογράφοντας μαζί του μέχρι το καλοκαίρι του 2024!

Κάτι που αποτελεί έκπληξη, καθώς αρχικά συζητιόταν για ανανέωση ενός και όχι δύο χρόνων! Τελικά, ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποφάσισε να τον "δέσει" με νέο διετές συμβόλαιο, το οποίο επικυρώθηκε σήμερα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς το απόγευμα της Πέμπτης βρέθηκε στα γραφεία των Πειραιωτών στην πλατεία Αλεξάνδρας και αφού συνομίλησε με τον ηγέτη του συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη, στη συνέχεια υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, με την συμφωνία να μεταδίδεται live από το κανάλι του MEGA.

Θυμίζουμε ότι ο Ίβηρας προπονητής ανέλαβε τον Ολυμπιακό το 2018 και τον ανέβασε επίπεδο, όντας ένας από τους πιο επιτυχημένους τεχνικούς που έχουν περάσει από τους Ερυθρόλευκους, μετρώντας 131 νίκες, 34 ισοπαλίες και 31 ήττες σε 196 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. 

«Νιώθω μεγάλη περηφάνια. Ολοι ξέρετε ότι εδώ νιώθω σαν στο σπίτι μου. Νιώθω ευπρόσδεκτος. Ο πρόεδρος μου δίνει τις καλύτερες συνθήκες για να δουλέψω και να κάνω αυτό που θέλω στη ζωή μου και στην καριέρα μου. Μπορείτε να βασιστείτε πάνω μου. Θα συνεχίσω με σκληρή δουλειά και αφοσίωση. Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να είμαστε πρώτοι και να φέρνουμε επιτυχίες. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που συνεχίζω στον Ολυμπιακό», ανέφερε ο Μαρτίνς μέσω του Mega.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags