Facebook Pixel Ολυμπιακός: Λύνονται τα χέρια του Μαρτίνς ενόψει ΠΑΟΚ! Γεμίζει η φαρέτρα με όπλα
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-28 09:54:00

Λύνονται τα χέρια του Μαρτίνς ενόψει ΠΑΟΚ! Γεμίζει η φαρέτρα με όπλα

Sportdog Team
Λύνονται τα χέρια του Μαρτίνς ενόψει ΠΑΟΚ! Γεμίζει η φαρέτρα με όπλα

Ο Πορτογάλος τεχνικός υπολογίζει στις επιστροφές παικτών που αναμένεται να δυναμώσουν τον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Λύνονται τα χέρια του Μαρτίνς ενόψει ΠΑΟΚ! Γεμίζει η φαρέτρα με όπλα

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής. Πρόκειται για ένα παιχνίδι, στο οποίο ο Πέδρο Μαρτίνς υπολογίζει ποδοσφαιριστές που είτε έλειπαν στο Κόπα Άφρικα είτε είχαν θέματα τραυματισμών, όπως ο Ανδρέας Μπουχαλάκης για παράδειγμα.

Ο αρχηγός της ομάδας του Πειραιά αποθεραπεύτηκε και προπονήθηκε κανονικά θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του.

Ο Πορτογάλος τεχνικός υπολογίζει πλέον στον Αγκιμπού Καμαρά, που επέστρεψε από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, Σήμερα αναμένεται να μπει στο πρόγραμμα της ομάδας και ο Χένρι Ονιεκούρου, ενώ αντίθετα είναι υπό παρακολούθηση ο Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από μια γαστρεντερίτιδα και είναι εξασθενημένος.

Όσον αφορά το σχήμα με το οποίο θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στην Τούμπα, ο προπονητής των πρωταθλητών φαίνεται πως ακόμη δεν έχει καταλήξει αν θα παρατάξει την ομάδα του με τριάδα στην άμυνα ή θα επαναφέρει την τετράδα στα μετόπισθεν.

Έχοντας όμως περισσότερες επιλογές στο κέντρο, δεν αποκλείεται να πάει με 3-4-3, το οποίο αποδεικνύεται πιο αποτελεσματικό ανασταλτικά. Το ματς με τον ΠΑΟΚ είναι άλλωστε μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να πειραματιστεί με τη συγκεκριμένη διάταξη εκ νέου εν όψει και των αναμετρήσεων με την Αταλάντα για το Europa League.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags