Facebook Pixel Ολυμπιακός: Πάει και για άλλη μεταγραφή ο Ολυμπιακός;
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-28 11:12:00

Αποκάλυψη Νικολακόπουλου! Σκάει και άλλη μεταγραφή στον Ολυμπιακό;

Sportdog Team
Αποκάλυψη Νικολακόπουλου! Σκάει και άλλη μεταγραφή στον Ολυμπιακό;

«Παράθυρο» για επιπλέον ενίσχυση.

Ολυμπιακός: Την άποψη ότι εφόσον προκύψει κάποια ευκαιρία στην αγορά, πιθανώς ο Ολυμπιακός να κινηθεί για φορ ή μεσοεπιθετικό, εξέφρασε ο Κώστας Νικολακόπουλος

Η ομάδα του Πειραιά απέκτησε τον Γενάρη Μανωλά και Καρβάλιο, επενδύοντας στους Φαντιγκά, Κεϊτά και Κλίτσα, αλλά και επαναφέροντας στις τάξεις του τον Κανέ.

Υπάρχει όμως παράθυρο για επιπλέον ενίσχυση, όπως αναφέρει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή».

Υπάρχει όμως ενδιαφέρον όσον αφορά τα παιχνίδια με την Ααταλάντα. Ο Ολυμπιακός πηγαίνει για δύο με τρεις αλλαγές στη λίστα των παικτών που θα είναι διαθέσιμοι για το Europa League κι ενώ η UEFA επιτρέπει μέχρι τρεις αλλαγές. Η είσοδος των Μανωλά και Γκάρι Ροντρίγκες μοιάζει δεδομένη, ενώ αν υπάρξει και τρίτη αυτή λογικά θα αφορά στον Ζοάο Καρβάλιο. Σίγουρα εκτός θα μείνουν σε σχέση με τη λίστα που είχε κατατεθεί το Σεπτέμβριο οι Χασάν και Μάρκοβιτς, ενώ υποψήφιος είναι ο Καρμπόβνικ.

Στην ευρωπαϊκή λίστα θα είναι σίγουρα οι Βατσλίκ, Τζολάκης, Λαλά, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Μπα, Αβραάμ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μαντί Καμαρά, Μπουχαλάκης, Κούντε, Αγκιμπού Καμαρά, Βαλμπουενά, Μασούρας, Ονιεκούρου, Λόπες, Βρουσάι, Ελ Αραμπί και Τικίνιο, εκτός κι αν υπάρξει κάποια αποχώρηση της τελευταίας στιγμής.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags