Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ραζβάν Λουτσέσκου: Τρία ονόματα στη... μαύρη λίστα Λουτσέσκου - Ήρθε πρόταση στον ΠΑΟΚ - Έκπληξη στον Ολυμπιακό
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-28 10:46:00

Τρία ονόματα στη... μαύρη λίστα Λουτσέσκου - Ήρθε πρόταση στον ΠΑΟΚ - Έκπληξη στον Ολυμπιακό!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Τρία ονόματα στη... μαύρη λίστα Λουτσέσκου - Ήρθε πρόταση στον ΠΑΟΚ - Έκπληξη στον Ολυμπιακό!

Ονόματα-έκπληξη ετοιμάζουν βαλίτσες, ενώ ο Ρουμάνος κοιτάει το ντέρμπΙ! Κρίσιμο Σαββατοκύριακο στην Τούμπα, καθώς θα πρέπει τις επόμενες ώρες να… τρέξουν το θέμα των αποχωρήσεων, ενώ παράλληλα στο αγωνιστικό κομμάτι φορτσάρουν για το μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής.
 

Μετά την μεταγραφή και του Φελίπε Σοάρες στον ΠΑΟΚ έχουν… φουλάρει τις μηχανές τους ώστε να προχωρήσουν άμεσα και στις αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών από την ομάδα.

Μάλιστα μετά από τις συζητήσεις μεταξύ Ζοσέ Μπότο και Ραζβάν Λουτσέσκου έχουν αποφασίσει τους παίκτες που θα προσπαθήσουν να τους στείλουν εκτός Τούμπας. Ο λόγος για τους Άντερσον Εσίτι, Φερνάντο Βαρέλα, αλλά και τον Τόμας Μουργκ.

Αρχικά για τον Νιγηριανό μέσο παρά τις ευκαιρίες που του έδωσε ο Ρουμάνος τεχνικός φέτος που κατηγορήθηκε για την συγκεκριμένη επιλογή του, με τον 27χρονο να έχει μέχρι τώρα 20 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να τον πείσει. Μάλιστα ο Εσίτι έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023, κάτι που σημαίνει πως ο Δικέφαλος μάλλον θα τον βάλει απλά στον… πάγο και θα αναζητηθεί μια λύση όπως η περσινή, που πήγε δανεικός στην τουρκική Γκέτσεπε, όμως η ιδανική επιλογή είναι πάντα η πώλησή του. Μάλιστα, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη έχει φτάσει και πρόταση!

Όσον αφορά τον Βαρέλα ο έμπειρος στόπερ έχει προβληματίσει πολύ με την επιλογή να μην συζητήσει με τους ανθρώπους της ΠΑΕ και να στείλει μόνος του τον γιό του στην Μπενφίκα, με τον Ιβάν Σαββίδη να το έχει πάρει… προσωπικά και να θέλει τον παίκτη εκτός ομάδας. Μάλιστα δεν είναι τυχαία και η πρόταση από την Ρουμανία, με τον 34χρονο να αρνείται το συμβόλαιο λόγω των οικονομικών όρων. Έτσι στον Δικέφαλο θα ήθελαν να έρθει μια πρόταση τις τελευταίες ημέρες για τον ποδοσφαιριστή, ενώ είναι σχεδόν δεδομένο πως ακόμα και αυτό να μην γίνει το καλοκαίρι θα αποχωρήσει μιας και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται.

Τέλος μπορεί ο ΠΑΟΚ πέρσι να έδωσε 2 εκατομμύρια στην Ραπίντ για να πάρει τον Τόμας Μουργκ, όμως ο Αυστριακός δεν έχει καταφέρει να δώσει τα αναμενόμενα. Αν εξαιρέσει κανείς μάλιστα τα γκολ με την ΑΕΚ, δεν μπορεί να θυμηθεί κάτι ιδιαίτερο από τον 27χρονο που σε ενάμισι χρόνο έχει παίξει 61 φορές, σκοράροντας μόλις 7 φορές και έχοντας δώσει 4 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Για αυτό τον λόγο άλλωστε και συμφωνήθηκε να μπει σε αυτή την transfer list από πλευράς ΠΑΟΚ. Η αξία του πάντως μπορεί να είναι περίπου στα 2,5 εκατομμύρια, όμως πρόκειται για ένα ποσό που δύσκολα να έρθει στην Τούμπα από ομάδα.

Νίκη για… τίτλο με Ολυμπιακό

Την ίδια στιγμή πάντως ο Ραζβάν Λουτσέσκου προετοιμάζει τους ποδοσφαιριστές του για τον… τελικό με τον Ολυμπιακό, που για τον Δικέφαλο αποτελεί το πιο σημαντικό, από βαθμολογικής άποψης, αγώνα μέχρι φυσικά τον επόμενο. Έτσι ο Ρουμάνος ετοιμάζεται να κάνει ένα από τα τρικ που μας έχει συνηθίσει αφήνοντας εκτός ενδεκάδας τον Στέφαν Σβαμπ, παρά το γεγονός ότι πρόκειται για έναν παίκτη… βαρόμετρο μιας και μετράει μέχρι σήμερα 29 παρουσίες στην ενδεκάδα, έχοντας παράλληλα πετύχει και 3 γκολ. Βέβαια ο Λουτσέσκου έχει να τον βάλει βασικό από το ντέρμπι με τον Άρη, στις 28 Νοεμβρίου, όμως οι πάντες περίμεναν πως σε ένα ντέρμπι ήθελε να προσθέσει εμπειρία στα χαφ του.

Ο Ρουμάνος όμως έχει πάρει ήδη τις αποφάσεις του και δίπλα στον Κούρτιτς πρόκειται να παίξει το… πουλέν του, που δεν είναι άλλος από τον Θεοχάρη Τσιγγάρα. Ο 21χρονος έχει κερδίσει πλήρως την εμπιστοσύνη του Λουτσέσκου έχοντας 10 συμμετοχές φέτος όμως το πιο εντυπωσιακό είναι άλλο. Από την στιγμή που ο Έλληνας χαφ μπήκε για πρώτη φορά στην ενδεκάδα, στην αναμέτρηση με την Λαμία στην Τούμπα, στις 12 Δεκεμβρίου, είναι σερί βασικός για εφτά, μαζί με τον αγώνα του Κυπέλλου με την ΑΕΛ, αναμετρήσεις. Το πιο σημαντικό και στις 7 ο Δικέφαλος έφυγε νικητής. Έτσι δεν εκτός από την εκτίμηση που σίγουρα έχει ο Πορτογάλος στον Τσιγγάρα, δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε και τα… γούρια!

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Γολγοθάς" Μπάρκα, με 2 εκατομμύρια στον ΠΑΟΚ - Δεν γυρίζει Τούμπα ο Πέλκας, "χρυσάφι" από Ατζούν

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags