Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Σκάει μεταγραφή στον ΠΑΟΚ, περιμένεις τρεις απαντήσεις - "Γκρίνια" για τον διαιτητή με Ολυμπιακό
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-28 12:41:00

Σκάει μεταγραφή στον ΠΑΟΚ, περιμένεις τρεις απαντήσεις - "Γκρίνια" για τον διαιτητή με Ολυμπιακό

Sportdog Team
Σκάει μεταγραφή στον ΠΑΟΚ, περιμένεις τρεις απαντήσεις - "Γκρίνια" για τον διαιτητή με Ολυμπιακό

Φινάλε μεταγραφικής περιόδου με προσθήκες και αποχωρήσεις αναμένεται στην Τούμπα, ενώ παράλληλα ετοιμάζονται για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής.

Ο ΠΑΟΚ έχει «λοκάρει» τους στόχους του, ως προς την απόκτηση του εξτρέμ και περιμένει τις… ανακατατάξεις για να δει αν θα πάρει κάποιον εξ αυτών, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

«Στην περίπτωση του εξτρέμ που θέλει και θα πάρει ο ΠΑΟΚ, δεν τα έχει καταφέρει σε αρκετές περιπτώσεις με στόχους που είχε ο Μπότο αλλά δεν κάθισαν. Για αυτούς τους ίδιους στόχους, με δανεισμό και οψιόν, όχι αγορά, ελπίζει ότι κάτι θα διαφοροποιηθεί για να κάνει την κίνηση. Δεν θα χτυπήσει άλλη πόρτα, είναι δύο-τρεις συγκεκριμένες περιπτώσεις. Ελπίζει ότι θα γίνει η δουλειά και θα ενισχυθεί, κάθε μέρα που περνάει στενεύουν τα περιθώρια. Ο προπονητής σίγουρα έχει δώσει κατευθύνσεις, έχει βάλει κάποια σειρά και ο τεχνικός διευθυντής κάνει την δική του δουλειά», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι είναι αρκετές οι περιπτώσεις και των αποχωρήσεων, αλλά στην περίπτωση του Μιχάι δεν θέλησαν να ρισκάρουν στον «δικέφαλο του Βορρά», ενώ σημείωσε πως το ζήτημα για να φύγει ο Εσίτι είναι οικονομικό αφού δεν βρίσκεται ομάδα να καλύψει μέρος του συμβολαίου του.

Παράλληλα, ο Τσορμπατζόγλου επισήμανε ότι ο Σοάρες είναι ένας παίκτης με πολύ καλή τεχνική, που τα κάνει όλα γρήγορα και παίζει περισσότερο στο οκτώ.

Ερωτηθείς για την 11άδα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, ανέφερε ότι θα πάει με 4-2-3-1 και τους Πασχαλάκη, Ίνγκασον, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Λύρατζη, Κούρτιτς, Τσιγγάρα, Ζίβκοβιτς, Αουγκούστο, Μπίσεσβαρ και Άκπομ, προτιμώντας γενικά τους έμπειρους.

Και σχολίασε ότι άπαντες περίμεναν ένα καλύτερο διαιτητή για το ντέρμπι της Τούμπας, ειδικά από την στιγμή που δεν υπάρχει δράση στην Ευρώπη και… μπαίνουν πολλά στο μυαλό.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags