Facebook Pixel ΑΕΚ: "Παζάρια" στην ΑΕΚ για δύο μεγάλα deals - "Διώχνει" κορυφαίο όνομα ο Γιαννίκης - Έρχονται δύο παίκτες
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-28 14:00:00

Παζάρια στην ΑΕΚ για δύο μεγάλα deals - "Διώχνει" κορυφαίο όνομα ο Γιαννίκης - Έρχονται δύο παίκτες

του Γιώργου Θεοδωράκη
Παζάρια στην ΑΕΚ για δύο μεγάλα deals - "Διώχνει" κορυφαίο όνομα ο Γιαννίκης - Έρχονται δύο παίκτες

"Φωτιά" πήραν οι διαπραγματεύσεις τα τελευταία 24ωρα στην Ένωση! Όλα θα ξεκαθαρίσουν μέσα στο Σαββατοκύριακο, καθώς πλέον είναι πολύ πιθανό να μην έρθει μόνο χαφ, αλλά κι ένας ακόμα παίκτης…

Όσο πλησιάζουμε στο τέλος του Ιανουαρίου και των μεταγραφών όλο και περισσότερο οι άνθρωποι των ομάδων τρέχουν ώστε να ολοκληρωθούν οι απαιτούμενες κινήσεις, τόσο στην αγορά όσο και στην πώληση ποδοσφαιριστών.

Η ΑΕΚ δεν θα μπορούσε να αποτελεί άλλωστε εξαίρεση και τις τελευταίες ημέρες ακούει αρκετά έντονα τις… σειρήνες από τις ΗΠΑ για τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς.

Συγκεκριμένα η Κολόμπους Κρου, ομάδα του MLS, έχει βάλει στο μάτι τον Σουηδό ποδοσφαιριστή που πάντως δεν κάνει και την καλύτερη χρονιά του με τα Κιτρινόμαυρα. Πιο συγκεκριμένα ο 26 μετράει μόλις 9 συμμετοχές φέτος, με τις δύο μάλιστα να είναι στα προκριματικά με τη Βελέζ το καλοκαίρι, έχοντας σημειώσει μόλις ένα γκολ, στο κύπελλο απέναντι στην Κηφισιά, ενώ στην Super League έχει αγωνιστεί 155 λεπτά. Όλα αυτά βέβαια δεν θυμίζουν σε τίποτα τον ποδοσφαιριστή της περασμένης χρονιάς, που σε 38 παρουσίες του στην ενδεκάδα είχε οχτώ γκολ και επτά ασίστ.

Έτσι εδώ και αρκετό καιρό ακούγεται έντονα πως ο Τάνκοβιτς θα αποτελέσει παρελθόν εντός της μεταγραφικής περιόδου, μιας και δεν έχει καταφέρει σε κανένα σημείο να πείσει τον Αργύρη Γιαννίκη, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και τους τραυματισμούς του. Με αυτά τα δεδομένα μια πρόταση από την Κολόμπους θα αποδεχθεί… κουτί για την Ένωση αφού θα εξεταστεί πολύ σοβαρά. Κάτι τέτοιο βέβαια θα φέρει κι άλλες μεταγραφικές εξελίξεις στην ομάδα.

Με μια πιθανή αποχώρηση του Σουηδού η ΑΕΚ θα μείνει μόλις με τον Στίβεν Τσούμπερ καθαρό αριστερό χαφ, κάτι που σημαίνει πως η απόκτηση ενός ακόμα ποδοσφαιριστή για τη θέση θα θεωρείται επιβεβλημένη. Μάλιστα ήδη άνθρωποι της ΠΑΕ, με τους Κονέ και Παπαδημητρίου να είναι αυτοί που έχουν την μεγαλύτερη ευθύνη στο συγκεκριμένο τομέα, έχουν ήδη βρει κάποιες περιπτώσεις, οι οποίες έχουν φανεί πολύ ενδιαφέρουσες στον Αργύρη Γιαννίκη που έχει δώσει το ΟΚ να προχωρήσουν παραπάνω ώστε να βρεθεί ο ιδανικός, ενώ την ίδια στιγμή υπάρχουν συζητήσεις και με τον… εκλεκτό ποδοσφαιριστή που θα καλύψει την μεσαία γραμμή.

Τα τελευταία τρία 24ωρα του Γενάρη θα είναι πολύ σημαντικά για την Ένωση, η οποία δεν αποκλείεται να κάνει φινάλε με τουλάχιστον δύο μεταγραφές και ανάλογες αποχωρήσεις!


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Γολγοθάς" Μπάρκα, με 2 εκατομμύρια στον ΠΑΟΚ
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags