Facebook Pixel ΑΕΚ - Βόλος: Χαμός στο πρωτάθλημα - Άλλαξε ο διαιτητής στο ΑΕΚ-Βόλος μετά την οργισμένη ανακοίνωση Μπέου
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-28 16:13:00

Χαμός στο πρωτάθλημα - Άλλαξε ο διαιτητής στο ΑΕΚ-Βόλος μετά την οργισμένη ανακοίνωση Μπέου

Sportdog Team
Χαμός στο πρωτάθλημα - Άλλαξε ο διαιτητής στο ΑΕΚ-Βόλος μετά την οργισμένη ανακοίνωση Μπέου

Αναμένουμε νέα επίθεση από τον πρόεδρο του Βόλου, ο οποίος τα... έχωσε στην Ένωση πριν μερικές ώρες.
 

Το πρωί της Πέμπτης, η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους ορισμούς διαιτητών για τα παιχνίδια της 20ης αγωνιστικής της Super League.

Για το ΑΕΚ-Βόλος είχε οριστεί ο Διαμαντόπουλος, του συνδέσμου Αρκαδίας, ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα υπήρξε αλλαγή του πρώτου διαιτητή.

Έτσι, την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Ευάγγελος Μανούχος του συνδέσμου Αργολίδας.

Η υπόλοιπη διαιτητική ομάδα παραμένει η ίδια. Βοηθοί θα είναι ο Πετρόπουλος από Αρκαδία και ο Παπαδάκης από Ηράκλειο, στο VAR θα βρίσκεται ο Καραντώνης, του συνδέσμου Ημαθίας, με βοηθό την Κουρομπύλια από την Ανατολική Αττική, και τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Κωνσταντίνος Τσετσίλας του συνδέσμου Γρεβενών.



Αξίζει πάντως να τονίσουμε, πως πριν λίγες ώρες είχε βγάλει ανακοίνωση ο Βόλος και τα... έχωνε στην ΑΕΚ, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως θέλουν μόνο διαιτητή της αρεσκείας τους για να τους αντιμετωπίσουν!

Αναλυτικά η ανακοίνωση, πριν αλλάξει ο διαιτητής:

«Με αφορμή δημοσιεύματα με διαμαρτυρίες και «καταγγελίες» σε φίλα προσκείμενα προς την ΠΑΕ ΑΕΚ Μέσα Ενημέρωσης σχετικά με τον ορισμό του διαιτητή στον αγώνα ΑΕΚ – Βόλος, μεθαύριο Κυριακή, στο ΟΑΚΑ, εκφράζουμε την απογοήτευσή μας για τη διατήρηση μιας χρεοκοπημένης και ξεπερασμένης τακτικής επηρεασμού των διαιτητών, που χρόνια τώρα ακολουθούν οι λεγόμενες μεγάλες ομάδες, με τις γνωστές αρνητικές συνέπειες στο ποδόσφαιρο μας.

Επιτέλους μια ΑΕΚ, όπως και οι άλλοι που αυτάρεσκα θεωρούν ότι συγκαταλέγονται στο λεγόμενο big 3 ή 4 ή 5, θεωρούν ότι δεν μπορούν να κερδίσουν ομάδες της δικής μας δυναμικότητας χωρίς διαιτητή της αρεσκείας τους, ας αναθεωρήσουν την ποδοσφαιρική λογική και πολιτική των ομάδων τους γιατί προφανώς βαδίζουν λάθος.

Τόσα χρόνια μετά, ας συνειδητοποιήσουν ότι πρέπει να αφήσουν τους αγώνες να διεξάγονται επί ίσοις όροις μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, μήπως και κάποια στιγμή επανέλθει η αξιοπιστία στο χώρο και επιστρέψουν και οι φίλαθλοι στα γήπεδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags