Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Πρόεδρος γνωστής ομάδας ρίχνει... βόμβα - "Έχουν γίνει συζητήσεις με τον Βαρέλα..."
| 2022-01-28 18:55:00

Πρόεδρος γνωστής ομάδας ρίχνει... βόμβα - "Έχουν γίνει συζητήσεις με τον Βαρέλα..."

Sportdog Team
Πρόεδρος γνωστής ομάδας ρίχνει... βόμβα - "Έχουν γίνει συζητήσεις με τον Βαρέλα..."

Είναι δεδομένο πως από την στιγμή που ο έμπειρος στόπερ έχει χάσει την θέση του στην βασική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ σύλλογοι να θέλουν να τον αποκτήσουν!

Φερνάντο Βαρέλα: Δυνατές ομάδες από την Ρουμανία φαίνεται ότι θα ήθελαν τον στόπερ του ΠΑΟΚ, καθώς ενδιαφέρει και την Κραϊόβα αλλά και την Στεάουα Βουκουρεστίου, όμως αυτή τη στιγμή ο ποδοσφαιριστής, που έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι, και πρόσφατα δήλωσε πως δεν θέλει να φύγει από την Τούμπα.

"Δεν με ενδιαφέρει, δεν ξέρω κάτι τέτοιο. Αυτή ήταν η συζήτηση, άκουσα τον Ροτάρου (σ.σ πρόεδρος της Κραϊόβα) να λέει ότι είχε διαπραγματευτεί μαζί του και ότι δεν μπορούσε να τον πάρει. Τότε είπα στον αθλητικό μας διευθυντή: "Φίλε, δες τι γίνεται, αν δεν πάει σε αυτούς, μπορεί να έρθει σε εμάς.

Έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις για τον Βαρέλα, αλλά δεν νομίζω ότι πρέπει να μιλήσουμε για τον ερχομό του εδώ. Από όσο ξέρω, έχει άλλα σχέδια και δεν νομίζω ότι πρέπει να σκεφτούμε το ενδεχόμενο της μεταγραφής του", είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Στεάουα Τζίτζι Μπεκάλι σε τηλεοπτική εκπομπή στην Ρουμανία για τον Φερνάντο Βαρέλα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags