Facebook Pixel Super League: Φοβερή επίθεση πρώην διαιτητή σε Κλάτενμπεργκ - "Είναι...μπιφτεκάς, δείχνει συμπάθεια στον Ολυμπιακό"
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-28 23:56:00

Φοβερή επίθεση πρώην διαιτητή σε Κλάτενμπεργκ - "Είναι...μπιφτεκάς, δείχνει συμπάθεια στον Ολυμπιακό"

Sportdog Team
Φοβερή επίθεση πρώην διαιτητή σε Κλάτενμπεργκ - "Είναι...μπιφτεκάς, δείχνει συμπάθεια στον Ολυμπιακό"

Σε ραδιοφωνική εκπομπή της Θεσσαλονίκης μίλησε πρώην διαιτητής της Super League όπου και επιτέθηκε στον πρόεδρο της ΚΕΔ ναφορικά με τον ορισμό του Πορτογάλου διαιτητή στο ντέρμπι της Τούμπας.

Γιάννης Σταυρίδης: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή Στη Σέντρα μίλησε ο πρώην διαιτητής της Super League όπου και αναφέρθηκε στον ορισμό  του Πορτογάλου διαιτητή από τον Κλάτενμπεργκ, στο ντέρμπι της Τούμπας.

Πιστεύω ότι είναι... μπιφτεκάς ο κύριος Κλάτενμπεργκ και τον λέω έτσι, γιατί αυτά που κάνει είναι εσκεμμένα. Φέρνει διαιτητές από το κάτω ράφι από το εξωτερικό, να αντισταθμίσει τους Έλληνες με τους ξένους διαιτητές. Τώρα τα ξένα πρωταθλήματα είναι στο φόρτε τους και καμία ξένη ομοσπονδία δεν πρόκειται να στείλει διαιτητή πρώτης κατηγορίας στην Ελλάδα.

Ο Κλάτεμπεργκ έχει δείξει μία συμπάθεια στην ομάδα του λιμανιού, τον Ολυμπιακό. Βλέπω σκοπιμότητα στην επιλογή αυτού του Πορτογάλου διαιτητή, για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα του λιμανιού. Όπως ξέρετε η ομάδα του λιμανιού έχει ένα μεγάλο παράγοντα, ο οποίος πιστεύετε πως δεν έχει γνώση για την ελληνική διαιτησία; Και αυτή είναι η αλήθεια, έχει και παραέχει. Να σας πω κάτι ακόμη, πως όσοι ασχολούνται από τον οργανισμό του ΠΑΟΚ θα πρέπει ήδη να έχουν κάνει μία διαμαρτυρία για να διασφαλίσουν τα συμφέροντα στον αγώνα της Κυριακής. Και από την πρώτη χρονιά με τους ορισμούς και από την δεύτερη, αυτά που βλέπουμε τα αναφέρουμε, γιατί είναι εξόφθαλμα λάθη”, είπε ο Γιάννης Σταυρίδης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags