Facebook Pixel Ολυμπιακός: Άνω-κάτω η Σούπερ Λιγκ - "Χρυσάφι" οι Άραβες της Νιούκαστλ για κορυφαίο άσο - Πάνω από 10 εκατ.!
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-30 13:00:00

Άνω-κάτω η Σούπερ Λιγκ - "Χρυσάφι" οι Άραβες της Νιούκαστλ για κορυφαίο άσο - Πάνω από 10 εκατ.!

του Παναγιώτη Νικολάου
Άνω-κάτω η Σούπερ Λιγκ - "Χρυσάφι" οι Άραβες της Νιούκαστλ για κορυφαίο άσο - Πάνω από 10 εκατ.!

Πρόταση που θα ταράξει τα νερά στο τελευταίο 24ωρο των μεταγραφών στην Ελλάδα! Για ποιον παίκτη ενδιαφέρεται η αγγλική ομάδα, η προσφορά που ετοιμάζουν και τα χρονικά περιθώρια που δεν υπάρχουν. Το ρεπορτάζ... τρέχει!

Ολυμπιακός: Σταθερά στα ραντάρ αρκετών συλλόγων του εξωτερικού βρίσκονται ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, με έναν εξ' αυτών να είναι ο Παπ Αμπού Σισέ.

Ο Σενεγαλέζος στόπερ λογίζεται ως μια βασική λύση στο κέντρο της άμυνας από τον Πέδρο Μαρτίνς, ωστόσο οι Ερυθρόλευκοι δεν θα ήταν αρνητικοί στο ενδεχόμενο παραχώρησής του, με το κατάλληλο φυσικά αντίτιμο.

Τις τελευταίες ημέρες έχει έρθει και πάλι στο προσκήνιο το ενδιαφέρον της νεόπλουτης Νιούκαστλ για τον 26χρονο ποδοσφαιριστή, με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν μάλιστα, ότι οι "ανθρακωρύχοι" σκέφτονται πολύ σοβαρά να καταθέσουν πρόταση για την απόκτηση του θηριώδη στόπερ.

Η νέα διοίκηση των Σαουδαράβων στη Νιούκαστλ θέλει να μπει δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι, αφού πλέον έχει την οικονομική δυνατότητα, ωστόσο προτεραιότητά της φέρεται να είναι η περίπτωση του Κάρλος της Σεβίλλης, αλλά και του Σάλαϊ της Φενέρμπαχτσε.

Παρόλα αυτά, τα αγγλικά ΜΜΕ αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο να υπάρξει προσφορά προς τον Ολυμπιακό για τον Σισέ, η οποία θα φτάσει τα 10 εκατομμύρια ευρώ κι ενώ τις προηγούμενες ημέρες από το Νησί προέκυπτε ότι μια τέτοια μεταγραφή θα έφτανε και ίσως θα ξεπερνούσε τα 14 εκατομμύρια ευρώ!

Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει επιβεβαιωθεί ότι έχει γίνει κίνηση από τη Νιουκάστλ για τον Σισέ, ο οποίος βρίσκεται στις τάξεις των Ερυθρόλευκων από το 2017, με ενδιάμεσες στάσεις τους δανεισμούς σε Αζαξιό και Σεντ Ετιέν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κοντά σε Σουηδό παικταρά ο Ολυμπιακός - Εξτρέμ 9 εκατομμυρίων - Φεύγει top όνομα μετά τον Σεμέδο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags