Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Έξαλλος με Πασχαλάκη ο Μίνος! Αποκάλυψη για μεταγραφές
| 2022-01-30 23:43:00

Έξαλλος με Πασχαλάκη ο Μίνος! Αποκάλυψη για μεταγραφές – Ποιόν παίκτη ψάχνει ο ΠΑΟΚ; (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Έξαλλος με Πασχαλάκη ο Μίνος! Αποκάλυψη για μεταγραφές – Ποιόν παίκτη ψάχνει ο ΠΑΟΚ; (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ρεπόρτερ της ομάδας της Θεσσαλονίκης έδωσε ρεπορτάζ στην Αθλητική Κυριακή στην ΕΡΤ.

ΠΑΟΚ: Έξαλλος με Πασαλάκη ο Μίνος! Αποκάλυψη για μεταγραφές – Ποιόν παίκτη ψάχνει ο ΠΑΟΚ;

Ρεπορτάζ μετά την ισοπαλία (1-1) του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό έδωσε στην εκπομπή «Αθλητική Κυριακή» στην «ΕΡΤ» ο Γιώργος Μίνος. Ο δημοσιογράφος τα έβαλε για τον Πασχαλάκη για το γκολ που δέχτηκε από τον Τικίνιο στη μέση της εστίας του.

«Ο ΠΑΟΚ είχε την υπεροχή και τις ευκαιρίες. Δεν είχε τύχη σε μία φάση και αυτό το πλήρωσε. Ο Ολυμπιακός στη μόνη καλή περίπτωση και μόνη καλή ευκαιρία που δημιουργήσε έβγαλε αυτό το γκολ λόγω της αδράνειας της άμυνας του ΠΑΟΚ, του Βιεϊρίνια αλλά και την κεφαλιά του Τικίνιο με τον Πασχαλάκη να δέχεται στη μέση της εστίας του αυτό το τέρμα. Με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ παρά τις ευκαιρίες που είχε να μην παίρνει τους τρεις βαθμούς, για να δώσει άλλο χρώμα στο πρωτάθλημα».

Όταν ρωτήθηκε ποια είναι η αίσθηση που έχουν στον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα και αν θεωρούν ότι χάθηκε μετά τη ισοπαλία, απάντησε ότι «ο ΠΑΟΚ προσπερνά αυτό το παιχνίδι και κοιτάζει το επόμενο. Ο ΠΑΟΚ χτίζει με τον Λουτσέσκου την ομάδα για τη νέα χρονιά, χωρίς αυτό να σημαίνει, ότι δεν διεκδικεί αυτά που πιστεύει στο πρωτάθλημα. Τώρα με τους 9 φαβορί είναι ο Ολυμπιακός» και επανέλαβε πως «δέχτηκε ένα γκολ από αδράνεια ο ΠΑΟΚ. Η μπάλα πήγε στη μέση της εστίας του Πασχαλάκης. Ακριβώς στο κέντρο της εστίας. Αδράνεια του Πασχαλάκη».

Ακολούθως δέχτηκε σχόλιο από τον Αντώνη Πανούτσο που σημείωσε: «Τον αδικείς λίγο, ήταν σκαστή η κεφαλιά, δεν ήταν εύκολο» με τον Γιώργο Μίνο να του απαντά: «Το θέμα είναι ότι όταν δέχεσαι γκολ στη μέση της εστίας, περισσότερη ευθύνη έχουν και οι αμυντικοί, γιατί δεν τραβήχτηκε ο Βιεϊρίνια, αλλά και ο τρόπος που δέχτηκε το γκολ αμέσως μετά το 1-0, είναι αυτό που στενοχωρεί εδώ τους ανθρώπους στην Τούμπα».

Στο τέλος ο Γιώργος Μίνος ερωτήθηκε για τα μεταγραφικά. «Υπάρχουν τέσσερις παίκτες, για τους οποίους γίνονται συζητήσεις να παραχωρηθούν. Μιλάμε για τον Βαρέλα, τον Σβαμπ, τον Μουργκ και τον Εσίτι. Εάν γίνει παραχώρηση, γιατί γίνονται συζητήσεις από τον Μπότο, ο ΠΑΟΚ, πιθανόν, να προχωρήσει στην απόκτηση ενός ακόμα επιθετικού. Αυτό θα φανεί όμως αύριο. Αυτήν τη στιγμή ο ΠΑΟΚ κοιτάζει για έναν μέσο και όχι για έναν winger, γιατί έχει Μιτρίτσα και τον Λέο Ζαμπά, ήρθε και ο Φελίπε Σοάρες», απάντησε ο Γιώργος Μίνος.

Δείτε τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί:


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Μαέστρος στην Τούμπα ο Μαρτίνς, τόσο μπορεί αυτός ο Ολυμπιακός - Τα έκανε μαντάρα ο Λουτσέσκου
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags