Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Ανατροπή στον Ολυμπιακό - Το ανακοίνωσε ο Μαρτίνς - Στην έξοδο κορυφαίο όνομα
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-31 13:43:00

Ανατροπή στον Ολυμπιακό - Το ανακοίνωσε ο Μαρτίνς - Χαμός με Ρόνι Λόπες!

Sportdog Team
Ανατροπή στον Ολυμπιακό - Το ανακοίνωσε ο Μαρτίνς - Χαμός με Ρόνι Λόπες!

Μετά τους Κούντε και Ονιεκούρου, άλλος ένας είναι προς αποχώρηση! Άλλωστε, ο Πορτογάλος προπονητής επιβεβαίωσε πως οι Πειραιώτες κάνουν προσπάθειες για να... ελαφρύνουν το ρόστερ.

Για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου και για το ρόστερ που διαμορφώνεται στον Ολυμπιακό, μίλησε στη Nova o Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος κόουτς επιβεβαίωσε πως στο Λιμάνι γίνονται προσπάθειες για να φύγουν παίκτες, καθώς παραδέχθηκε πως δεν του αρέσει να έχει ένα τόσο μεγάλο ρόστερ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε μεταξύ άλλων: “Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το πώς διαμορφώθηκε το ρόστερ. Θα γίνουν κάποιες προσαρμογές και αποχωρήσεις, είναι γνωστό πως δεν μου αρέσει να δουλεύω με πολυάριθμο ρόστερ. Είμαι χαρούμενος που κλείνει η μεταγραφική περίοδος γιατί ακούγονται πολλά ονόματα για αφίξεις παικτών και αυτό φέρνει αναστάτωση στην ομάδα”.



Έτσι λοιπόν, στο Λιμάνι... τρέχουν για να βρουν ομάδα σε παίκτες που δεν υπολογίζονται και σύντομα θα έχουμε ανακοινώσεις.

Σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθεί η παραχώρηση του Ρούμπεν Σεμέδο στην Πόρτο και να ανακοινωθούν οι μεταγραφές του Ντιμπί Κεϊτά της Ρεάλ Μαδρίτης και του Νταμπό από την Ναντ, ενώ σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον BwinΣπορτφμ, θέμα αποχώρησης υπάρχει και για τον Ρόνι Λόπες, καθώς και αυτός έχει προσφορές, ενώ δεν ήταν τυχαίο ότι χθες δεν μπήκε καν στην 20άδα.

Θυμίζουμε ότι ο 25χρονος ήρθε από την Σεβίλλη με την μορφή του δανεισμού και μένει να ξεκαθαρίσει το status του και αν τελικά θα αποχωρήσει άμεσα από τον Ολυμπιακό.

Επιπλέον, γνωστό έχει γίνει ότι προς παραχώρηση είναι οι Χένρι Ονιεκούρου και Πιέρ Κουντέ που έχουν απογοητεύσει με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις τους!
 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Η… αποκάλυψη Μαρτίνς στην Τούμπα για τη νέα μεταγραφή - "Έσκασε" τρελή πρόταση σε Ελ Αραμπί!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags