Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Σε αναμμένα... κάρβουνα ο Λουτσέσκου για Μπίσεσβαρ - Αυτά είναι τα τελευταία δεδομένα
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-31 20:37:00

Σε αναμμένα... κάρβουνα ο Λουτσέσκου για Μπίσεσβαρ - Αυτά είναι τα τελευταία δεδομένα

Sportdog Team
Σε αναμμένα... κάρβουνα ο Λουτσέσκου για Μπίσεσβαρ - Αυτά είναι τα τελευταία δεδομένα

Συνεχίζεται ο... Γολγοθάς για τον Δικέφαλο του Βορρά καθώς μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό οι πάντες στρέφουν την προσοχή τους στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη, με το μυαλό όλων όμως να είναι και στην κατάσταση του Σουριναμέζου.

ΠΑΟΚ: Στο παρελθόν αφήνουν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στον Δικέφαλο του Βορρά, καθώς στρέφουν την προσοχή τους πλέον στον αγώνα με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει στο μυαλό του και την κατάσταση που είναι ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

"Η αγωνιστική υπεροχή του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Τούμπας δεν μετουσιώθηκε σε τρεις βαθμούς, η διαφορά από την κορυφή παρέμεινε ίδια κι ο Δικέφαλος συνεχίζει την προσπάθειά του δεδομένου ότι ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου έχασε μια ευκαιρία να πλησιάσει τον αντίπαλό της, αλλά ταυτόχρονα πιστοποίησε ότι βρίσκεται σε ανοδική πορεία σε αυτή τη σεζόν «ανοικοδόμησης» όπως την έχει χαρακτηρίσει πολλές φορές ο Ρουμάνος τεχνικός.

Τη Δευτέρα (31.01) το πρωί το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκε και πάλι στη Νέα Μεσημβρία ώστε ν’ αρχίσει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Ριζούπολης. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στον Ολυμπιακό ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης κι αποθεραπείας από την επιβάρυνση και τα χτυπήματα που πάντα προκύπτουν σ’ έναν αγώνα. Το υπόλοιπο γκρουπ δούλεψε σε φυσική κατάσταση, κυκλοφορία της μπάλας και τακτική.

H προπόνηση της Τρίτης (01.02) είναι προγραμματισμένη για τις 11:00 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

Θεραπεία για Μπίσεσβαρ, ενοχλήσεις στη μέση και στους προσαγωγούς

Σε συντηρητικούς ρυθμούς κινήθηκε ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Ο Σουριναμέζος που αποχώρησε με ενοχλήσεις στη μέση και τους προσαγωγούς, έκανε θεραπεία και την Τρίτη (01.02) θα δοκιμάσει να προπονηθεί κανονικά...", αναφέρει η ενημέρωση του ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags