Facebook Pixel ΑΕΚ: Έκπληξη στην ΑΕΚ - Φέρνει και δεύτερο χαφ μετά τον Φράνσον - Ραγδαίες εξελίξεις!
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-31 20:27:00

Έκπληξη στην ΑΕΚ - Φέρνει και δεύτερο χαφ μετά τον Φράνσον - Ραγδαίες εξελίξεις!

Sportdog Team
Έκπληξη στην ΑΕΚ - Φέρνει και δεύτερο χαφ μετά τον Φράνσον - Ραγδαίες εξελίξεις!

Πάει για διπλό χτύπημα ο Δικέφαλο με απόφαση Μελισσανίδη! Τρέχουν οι μεταγραφικές εξελίξεις στην Ένωση, αφού τα πάντα έχουν ανατραπεί στο... παρά πέντε της μεταγραφικής περιόδου.
 

Ο Αλεξάντερ Φράνσον είναι κλεισμένος από την ΑΕΚ, με την Ένωση να τρέχει και για δεύτερη μεταγραφή μέσου!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Κιτρινόμαυροι φουλάρουν προκειμένου να ενισχυθούν με έναν επιπλέον παίκτη στον άξονα, τις τελευταίες ώρες πριν τη λήξη της μεταγραφής περιόδου τα μεσάνυχτα.

Όσο για τον Φράνσον, πρόκειται για περίπτωση παίκτη που το προηγούμενο διάστημα είχε απορριφθεί από τους Κονέ και Παπαδημητρίου, όμως επήλθε ανατροπή με απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης παρενέβη για το ζήτημα της μεταγραφής μέσου και ζήτησε την απόκτηση του Φράνσον, κατόπιν συνεννόησης με τον Αργύρη Γιαννίκη, ο οποίος εξέφρασε τη σύμφωνη γνώμη του για την προσθήκη του Σουηδού.

Αυτές τις ώρες δουλεύεται και το ζήτημα της μεταγραφής δεύτερου παίκτη για το κέντρο, θέση στην οποία η ΑΕΚ έχει δείξει ότι "πονάει" καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν. Έτσι ανατρέπεται εντελώς η απόφαση για μη ενίσχυση τον Ιανουάριο, που επικοινωνήθηκε από τους ανθρώπους του Δικεφάλου την Κυριακή (30/1).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θλίψη για ΑΕΚ, κατάντησε πειραματόζωο - Μετρήθηκε και βγήκε λίγος ο Γιαννίκης - Παζάρια με Γκρουέθο


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags