Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Έβγαλε είδηση ο Τσορμπατζόγλου για τον αντί-Μπίσεσβαρ - Αυτόν θα βάλει στο "10" ο Λουτσέσκου!
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-01 14:36:00

Έβγαλε είδηση ο Τσορμπατζόγλου για τον αντί-Μπίσεσβαρ - Αυτόν θα βάλει στο "10" ο Λουτσέσκου!

Sportdog Team
Έβγαλε είδηση ο Τσορμπατζόγλου για τον αντί-Μπίσεσβαρ - Αυτόν θα βάλει στο "10" ο Λουτσέσκου!

Ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στην απουσία του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ από το επερχόμενο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης και αποκάλυψε τις σκέψεις του Ραζβάν Λουτσέσκου για τον αντικαταστάτη του.

ΠΑΟΚ: «Θέμα» έχει ο ΠΑΟΚ όταν δεν είναι διαθέσιμος ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, όπως ανέφερε ο Ραζβάν Λουτσέσκου και επανέλαβε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, με αφορμή την απουσία του από το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

«Ο ΠΑΟΚ έχει εκτός τον Μπίσεσβαρ, έβγαλε διπλό πρόβλημα και είναι δύσκολα τα πράγματα ενόψει Απόλλωνα Σμύρνης. Ο Λπουτσέσκου αναρωτήθηκε πρόσφατα πως γίνεται να τον λέμε παππού και αυτός να παίζει έτσι. Ισχύει ότι όταν είναι καλά ο Μπίσεσβαρ, είναι αναντικατάστατος. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει να τον καλύψει με κάποιον εξίσου ποιοτικό. Είναι δηλωμένος για αυτό το ματς ο Αουγκούστο, να πως κάθεται να είναι εκτός δύο παίκτες που παίζουν στο 10. Με τον Σοάρες να έχει αγωνιστεί εκεί, θα το ζυγίσει στη συνέχεια ο Λουτσέσκου ποιος θα καλύπτει την θέση. Στην Ριζούπολη πάντως ίσως παίξει αυτός», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι ο Λουτσέσκου θα προβεί σε τέσσερις με πέντε αλλαγές στην 11άδα του «δικέφαλου του Βορρά» όπως συνήθως κάνει, με τους Μιχαηλίδη, Σάστρε και Σβαμπ να μπαίνουν αντί των Κρέσπο, Λύρατζη και Τσιγγάρα αντίστοιχα.

Επίσης, ο Τσορμπατζόγλου επισήμανε ότι ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να είχε ενισχυθεί περισσότερο, κυρίως στην θέση πίσω από τον επιθετικό, ωστόσο δεν θα κινηθεί στην αγορά των ελεύθερων παικτών.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags