Facebook Pixel Άρης: Συνάντηση Άρη με την Εισαγγελία Θεσσαλονίκη για την δολοφονία του Άλκη - Τι ακολουθεί
| 2022-02-03 17:47:00

Συνάντηση Άρη με την Εισαγγελία Θεσσαλονίκης για την δολοφονία του Άλκη - Τι ακολουθεί

Sportdog Team
Συνάντηση Άρη με την Εισαγγελία Θεσσαλονίκης για την δολοφονία του Άλκη - Τι ακολουθεί

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Άρης όπου και ενημερώνει για την πορεία των συναντήσεων με αφορμή την δολοφονία του 19χρονου φίλου της ομάδας.

Άρης: Απέραντη θλίψη έχει προκαλέσει η δολοφονία του 19χρονου φίλου των Κιτρίνων, με τον πρόεδρο του Α.Σ. Άρη και αντιπρόεδρο της ΚΑΕ, Λευτέρη Αρβανίτη, να συναντιέται σήμερα το μεσημέρι (3/02), με τον προϊστάμενο Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και την προϊσταμένη του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης, με αφορμή το γεγονός.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης οι άνθρωποι των Κιτρίνων μετέφεραν στις Αρχές πως παρακολουθούν στενά την πορεία της υπόθεσης και θα υπάρξει νέο meeting των δύο πλευρών για την πορεία της υπόθεσης.

"Συνάντηση με τον προϊστάμενο Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και την προϊσταμένη του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης είχαν το μεσημέρι της Πέμπτης 03/02 ο πρόεδρος του Α.Σ. ΑΡΗΣ και αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης και οι νομικοί, Χρήστος Γρόλλιος, Γιώργος Γιαννόπουλος, Γιώργος Γκούγκας.

Οι ιθύνοντες του Άρη μετέφεραν στους εκπροσώπους της Δικαιοσύνης ότι παρακολουθούν στενά την υπόθεση της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού και πως θα πράξουν κάθε νόμιμη ενέργεια προκειμένου να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Η δράση δε σταματά εδώ, αφού επίκειται συνάντηση των ανθρώπων του Άρη με τον προϊστάμενο Εισαγγελίας Εφετών", αναφέρει ο Ερασιτέχνης Άρης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags