Facebook Pixel Ολυμπιακός: Νικολακόπουλος - Αυτό θα είναι το μεγάλο πρόβλημα με Αταλάντα - Επιστροφή έκπληξη στην 11αδα
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-04 14:46:00

Νικολακόπουλος: Αυτό θα είναι το μεγάλο πρόβλημα με Αταλάντα - Επιστροφή έκπληξη στην 11αδα

Sportdog Team
Νικολακόπουλος: Αυτό θα είναι το μεγάλο πρόβλημα με Αταλάντα - Επιστροφή έκπληξη στην 11αδα

Τα επικίνδυνα παιχνίδια που ακολουθούν για τους Πειραιώτες, οι δοκιμές του Πέδρο Μαρτίνς και η... μάχη με τους Ιταλούς.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Ιωνικό στη Νίκαια για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας αλλά και του πρώτου αγώνα με την Αταλάντα για το Europa League μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας ανέφερε το πρόγραμμα των Πειραιωτών και των Ιταλών, οι οποίοι μπορεί να έχουν από επτά παιχνίδια σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη αλλά η Αταλάντα έχει ως πλεονέκτημα το γεγονός πως ξεκουράστηκε για δύο εβδομάδες λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος στη γειτονική χώρα. Αντίθετα, ο το ίδιο διάστημα Ολυμπιακός έπαιξε με τον ΠΑΟΚ και τον Παναιτωλικό.

Από εκεί και πέρα, ο Κώστας Νικολακόπουλος μίλησε για την προσεχή αντίπαλο της ομάδας του Πέντρο Μαρτίνς, τον Ιωνικό, ο οποίος παραδοσιακά δυσκολεύει τους «ερυθρόλευκους» στο πέρασμά τους από τη Νίκαια. Παράλληλα, τόνισε πως επιστρέφει ο Τικίνιο στο αρχικό σχήμα και εξήγησε τον προβληματισμό για την αναμενόμενη απουσία του Λαλά για τον οποίο υπάρχουν φόβοι ότι μπορεί να λείψει 2-3 εβδομάδες.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags