Facebook Pixel Άρης - ΑΕΚ: "Απαράδεκτος ο Τζαβέλλας - Να τον... τελειώσουν από την Εθνική - Τα ίδια έκανε και στον ΠΑΟΚ"!
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-04 20:26:00

"Απαράδεκτος ο Τζαβέλλας - Να τον... τελειώσουν από την Εθνική - Τα ίδια έκανε και στον ΠΑΟΚ"!

του Γιώργου Θεοδωράκη
"Απαράδεκτος ο Τζαβέλλας - Να τον... τελειώσουν από την Εθνική - Τα ίδια έκανε και στον ΠΑΟΚ"!

"Να μας πει οπαδός ποιας ομάδας είναι τελικά; Παράδειγμα ο Αραούχο"! Ο Γιώργος Ζήνδρος προτείνει λύσεις για να ξεμπερδέψουμε με τους δολοφόνους οπαδούς και σχολιάζει τα όσα έκανε ο άσος της ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον Άρη. Ποια η απάντησή του στη... συγνώμη;

Άρης - ΑΕΚ: Στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη αλλά και στην αντίδραση του Γιώργου Τζαβέλλα μετά το γκολ που πέτυχε ο Αραούχο στο Κλεάνθης Βικελίδης αναφέρθηκε, με δηλώσεις του στο sportdog, ο Γιώργος Ζήνδρος.

Ο παλαίμαχος άσος των Κίτρινων, που έχει δοξαστεί με τη φανέλα τους και ζει στη Θεσσαλονίκη, αναφέρθηκε ακόμα στο τι χρειάζεται να αλλάξει στο ελληνικό ποδόσφαιρο για να μην αντιμετωπίσουμε ξανά παρόμοια περιστατικά. Αλλά και στην ΕΠΟ που θα μπορούσε να πάρει το περιβραχιόνιο από τον Τζαβέλλα ή ακόμα και να τον παύσει από τη Εθνική.

"Κορυφή του παγόβουνου η δολοφονία - Υπόβαθρο βίας - Έτσι θα "τελειώσουμε" με τα επεισόδια"

"Η δολοφονία του Άλκη είναι απαράδεκτο γεγονός, δεν χωράει στο μυαλό κανενός υγιούς φιλάθλου. Είναι συγκλονιστικό αυτό που συμβαίνει αλλά είναι απλώς η κορυφή του παγόβουνου. Είχαμε κι άλλα περιστατικά ανάλογα αλλά από ο,τι φαίνεται υπάρχει ένα μεγάλο υπόβαθρο βίας και σε αυτό μάλλον θα πρέπει να εστιάσουμε πρωτίστως. Αλλά όλα αυτά χρειάζεται πολιτική βούληση", ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση, στο sportdog, ο παλαίμαχος άσος. 

Τι χρειάζεται να αλλάξει στο ελληνικό ποδόσφαιρο για να μην ξαναζήσουμε τέτοια περιστατικά;

"Να υπάρξη πολιτική βούληση και απόφαση. Να τηρηθούν. Όταν δοθεί αυτή η εντολή να απομονώσουν τους 30-50-100 που είναι οι πλειοψηφία όσων δημιουργούν περιστατικα, θα είναι το πρώτο βήμα. Όταν φύγουν αυτοί, θα εμφανιστούν 10-20 άτομα με ανάλογες διαθέσεις. Όταν τους τελειώσουν και αυτούς δεν θα μείνουν παρά μόνο 2-3. Άρα τους τελειώνεις σε μηδέν χρόνο".

"Απαράδεκτος ο Τζαβέλλας - Πάρτε το περιβραχιόνιο - Να τον "τελειώσουν" από την Εθνική"

Πώς σχολιάζετε την κίνηση του Γιώργου Τζαβέλλα στον πανηγυρισμό τού γκολ του Αραούχο;

"Απαράδεκτη ενέργεια για επαγγελματία παίκτη, για αυτό και είχε την κατακραυγη του κόσμου. Πρώτα η ΑΕΚ έπρεπε να είχε ήδη επεμβει και να το τιμωρήσει με κάποιον τρόπο. Σίγουρα και η Ομοσπονδία θα μπορούσε να είχε επιβάλει ποινές".

Αναφέρεστε στη συζήτηση που έχει ανοίξει για το περιβραχιόνιο στην Εθνική ομάδα;

"Η αφαίρεση του περιβραχιόνιου είναι μια λύση, ακόμα και η παύση από την Εθνικη. Εδώ για μικρότερα παραπτώματα έχασαν την αρχηγία παίκτες όπως ο Τζον Τέρι, για παράδειγμα. Γιατί χειροκροτήσαμε τον Αραούχο; Γιατί ηρθε το παιδί από την Αργεντινή και είχε την συναίσθηση της τραγωδίας που βιώναμε ως Άρης, ως οργανισμός, την κατάλαβε το παιδί που είναι ξένο και δεν μπόρεσε να την καταλάβει ο Τζαβέλλας; Αλλά ήθελε να πουλήσει οπαδιλίκι και αυτό το έχει ξανακάνει και όταν ήταν στον ΠΑΟΚ, με δηλώσεις του κ.λπ. Τελικά ποιας ομάδας οπαδός είναι, γιατι οπαδιλίκι πουλούσε και στον Πανιώνιο όταν ήταν".

Παρόλα αυτά ο Τζαβέλλας ζήτησε δημόσια συγνώμη και, μάλιστα, χωρίς αστερίσκους. Πώς αξιολογείται αυτή τη κίνηση;

'"Ισως να κατάλαβε το λάθος, λίγο αργά βέβαια. Έπρεπε μετά το παιχνίδι να γίνουν όλα. Αλλά νομίζω ότι άργησε να καταλαβει το μέγεθος του παραπτώματος και ίσως όντως να είναι ειλικρινής η μεταμέλεια. Σεν είμαι στο μυαλό του, αλλά ο καθένας αναλαμβάνει τις πράξεις του". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η κλίκα των Σέρβων "έφαγε" Τσούμπερ, γιατί τον έκοψε ο Μαρτίνς - Winner και οπαδός ο Γκατσίνοβιτς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags