Facebook Pixel ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: "Λάθος" Σιόβα με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό - Έχασε 4.5 εκατομμύρια - Μεγάλη μεταγραφή το καλοκαίρι!
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-05 10:00:00

Λάθος Σιόβα με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό - "Έχασε" 4.5 εκατομμύρια - Μεγάλη μεταγραφή το καλοκαίρι!

Λάθος Σιόβα με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό - "Έχασε" 4.5 εκατομμύρια - Μεγάλη μεταγραφή το καλοκαίρι!

Ο Έλληνας άσος πήγε στην Ολλανδία με στόχο την επόμενη ομάδα του. Πώς κατέληξε συμπαίκτες του Ανδρέα Σάμαρη, οι λάθος επιλογές του μετά την La Liga και η τεράστια πτώση στην χρημαστηριακή του αξία.

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Ο Δημήτρης Σιόβας κατέληξε μετά από έξι μήνες στον... πάγο στην Φορτούνα Σιτάρντ, εκεί όπου θα ανταμώσει με τον Ανδρέα Σάμαρη.

Πρόκειται για μια επιλογή που αφορά το... κοντινό μέλλον για τον Έλληνα άσο, μιας και είναι ξεκάθαρο πως επέλεξε τη συγκεκριμένη λίγκα για να μπορέσει να πάρει άμεσα χρόνο συμμετοχής και να αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό επιδιώκοντας ένα καλύτερο πρωτάθλημα και μεγαλύτερες απολαβές το προσεχές καλοκαίρι. Ούτως ή άλλως το ότι το καλοκαίρι του 2021 είχε συνδεθεί -άστοχα- με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, εν τέλει μόνο καλό δεν του έκανε.

Γιατί δεν είναι και ότι καλύτερο για έναν διεθνή άσο που έπαιζε στο ισπανικό πρωτάθλημα, ξαφνικά να βρίσκεται χωρίς ομάδα για έξι ολόκληρους μήνες. Όπως και να έχει η συγκεκριμένη του επιλογή δείχνει πως το καλοκαίρι του 2022 θα στοχεύσει κάτι καλύτερο, ενώ στόχος του θα είναι να επιστρέψει και στην Εθνική Ελλάδος, από την οποία τον έκοψε ο Φαν Σχιπ, ο οποίος πλέον έχει αποχωρήσει και ήδη στη θέση του βρίσκεται ο Γκουστάβο Πογιέτ.

Ούτως ή άλλως οι προθέσεις του φαίνονται και από το ότι υπέγραψε συμβόλαιο για μόλις 6 μήνες, σε μια συμφωνία που αποτελεί win win τόσο για τον παίκτη όσο και για το ολλανδικό κλαμπ, που αποκτά έναν παίκτη που υπό άλλες συνθήκες δεν θα μπορούσε να πληρώσει.

Για την ιστορία ο Σιόβας που το 2019 άξιζε 6 εκατ. ευρώ, πλέον αξίζει 1.5 εκατ. ευρώ!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστιο στρατηγικό deal Ολυμπιακού - "Βοήθεια" από κορυφαίο Έλληνα ατζέντη - "Κλοπή" Πογέτ από ΑΕΚ

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags