Facebook Pixel Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τέλος το Κύπελλο για Γιουνάιτεντ σε θρίλερ με 16 πέναλτι - Χαμός με το γκολ-χέρι που μέτρησε! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-05 01:01:00

Τέλος το Κύπελλο για Γιουνάιτεντ σε θρίλερ με 16 πέναλτι - Χαμός με το γκολ-χέρι που μέτρησε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Τέλος το Κύπελλο για Γιουνάιτεντ σε θρίλερ με 16 πέναλτι - Χαμός με το γκολ-χέρι που μέτρησε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Μίντλεσμπρο έκανε τεράστια έκπληξη και απέκλεισε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέσα στο "Old Trafford", παίρνοντας επική πρόκριση με 8-7 στα πέναλτι (1-1 η κανονική διάρκεια).

Κάζο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που γνώρισε αποκλεισμό-σοκ στους 32 του Κυπέλλου, καθώς ηττήθηκε στα πέναλτι από τη Μίντλεσμπρο, ομάδα της β' κατηγορίας!

Πάντως, η Γιουνάιτεντ έχει κάθε λόγο να εκφράζει σοβαρά παράπονα για τη διαιτησία, καθώς ισοφαρίστηκε με γκολ που επετεύχθη έπειτα από ξεκάθαρο χέρι, αλλά δεν ακυρώθηκε από το VAR!

Ο Ρονάλντο αστόχησε σε πέναλτι στο 20' για τη Γιουνάιτεντ, ο Σάντσο έκανε το 1-0 στο 25' και η Μίντλεσμπρο ισοφάρισε στο 64' με γκολ του Κρουκς, που μέτρησε παρά το γεγονός ότι ο Γουάτμορ έκανε χέρι προτού του δώσει την ασίστ.

Το "θρίλερ" κρίθηκε στα πέναλτι, εκεί όπου μετά από 15 σερί εύστοχα, ο νεαρός Ελάνγκα αστόχησε για τη Γιουνάιτεντ και η Μίντλεσμπρο πήρε θριαμβευτική πρόκριση με 8-7.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags