Facebook Pixel Αλέξης Κούγιας: Στο περιβάλλον του δολοφόνου υπάρχει σχέση με την αστική βία της Θεσσαλονίκης
| 2022-02-05 11:17:00

Τρέχουν οι εξελίξεις - Νέα αποκάλυψη Κούγια για τη δολοφονία Άλκη - "Έχω στα χέρια μου..." (Vid)

Sportdog Team
Τρέχουν οι εξελίξεις - Νέα αποκάλυψη Κούγια για τη δολοφονία Άλκη - "Έχω στα χέρια μου..." (Vid)

Ραγίζει καρδιές ο άδικος χαμός του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος έχασε τη ζωή του μετά από δολοφονικό χτύπημα 23χρονου Χούλιγκαν. Πλήθος κόσμου πέρασε από το σημείο που ο 19χρονος έχασε τη ζωή του και άφησε λουλούδια και σημειώματα που γράφουν «συγγνώμη», ζητώντας να μπει ένα τέλος στην οπαδική βία.
 

Αλέξης Κούγιας: Βλέπω πρόσωπα στο περιβάλλον του δολοφόνου που έχουν σχέση με την αστική βία της Θεσσαλονίκης

"Όσο αργεί η σύλληψη των υπολοίπων -όσοι είναι, γιατί ήταν τρία τα αυτοκίνητα, δεν ήταν δύο – εμένα αυτό με ανησυχεί. Μιλάμε για την Θεσσαλονίκη, όχι για την Νέα Υόρκη. Είναι μια πόλη που ξέρουν οι πάντες τα πάντα. Και ειδικά από τη στιγμή που βρέθηκε αυτός ο χώρος με τα όπλα", ανέφερε ο γνωστός ποινικολόγος στην εκπομπή Πρωινοί Τύπου, του ΑΝΤ1, και συμπλήρωσε: "Αν δεν συλληφθούν όλοι είναι αποτυχία της κυβέρνησης".

"Εμένα χθες μου ήρθε μια είδηση που με έχει συγκλονίσει. Μου έστειλαν μια φωτογραφία και σοκαρίστηκα. Είδα για πρώτη φορά τον φερόμενο ως δολοφόνο του Άλκη. Δίπλα του είναι ο γιος μιας ανώτερης αξιωματικού του Τμήματος Αθλητικής Βίας της Θεσσαλονίκης. Θα την θέσω υπόψη του ανακριτή τη φωτογραφία αυτή", συμπλήρωσε ο Αλέξης Κούγιας.

"Με ανησυχεί ότι δεν έχουν συλλάβει τους υπολοίπους δολοφόνους που είναι πολλοί, δεν είναι ένας. Δεύτερον, χωρίστηκε η δικογραφία για τα όπλα από τη «γιάφκα» και  χωρίς να τα ελέγξουν για DNA,  χωρίς να ελέγξουν για αποτυπώματα, πήγαν ως κατηγορούμενο για όλα τα όπλα τον φερόμενο ως δολοφόνο", τόνισε ο κ. Κούγιας.

Δείτε την παρέμβασή του και στην πρωινή εκπομπή του MEGA:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags