Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: "Ντέρμπι για ΠΑΟΚ μόνο με Ολυμπιακό - Γι’ αυτό χάλασε η μεταγραφή Μπότο - Τσόλακ... καληνύχτα"!
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-05 19:15:00

"Ντέρμπι για ΠΑΟΚ μόνο με Ολυμπιακό - Γι’ αυτό χάλασε η μεταγραφή Μπότο - Τσόλακ... καληνύχτα"!

του Γιώργου Κτενά
"Ντέρμπι για ΠΑΟΚ μόνο με Ολυμπιακό - Γι’ αυτό χάλασε η μεταγραφή Μπότο - Τσόλακ... καληνύχτα"!

Οι δυσκολίες με Παναθηναϊκό και πώς ο Δικέφαλος θα χτυπήσει πρωτάθλημα! Πώς "βλέπουν" στη Θεσσαλονίκη το μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής, γιατί δεν έγιναν όλες οι μεταγραφές που περίμεναν οι "ασπρόμαυροι" και η δύσκολη περίπτωση του Αντόνιο Τσόλακ.

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Στο ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες αλλά και σε άλλες ενδιαφέρουσες θεματολογίες γύρω από τον Δικέφαλο αναφέρθηκε με δηλώσεις του στο sportdog ο Στέλιος Γρηγοριάδης, δημοσιογράφος από τη Θεσσαλονίκη με μεγάλη θητεία στα πράγματα.

Τι είπε για τα ματς με τον Ολυμπιακό, τις μεταγραφές του Γενάρη αλλά και το θέμα του Ίνγκασον που "καίει" τους οπαδούς; Τι συμβαίνει με τον Τσόλακ και πόσο πιθανό είναι να κερδίσει ο ΠΑΟΚ τον τίτλο; Οι απαντήσεις στις δηλώσεις που ακολουθούν.

"Ντέρμπι μόνο το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ - Έτσι βγήκε νοκ άουτ ο Δικέφαλος - Αυτόν δεν κατάφερε να φέρει ο Μπότο"

"Για εμένα δεν είναι ντέρμπι, τα τελευταία χρόνια ντέρμπι είναι μόνο τα ματς Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ. Αλλά από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ χάνει μέσα στην Τούμπα από ΠΑΣ, Άρης και φέρνει ισπαλιά 4-4 με τον Βόλο ενώ είχε προηγηθεί 4-1, θα είναι σίγουρα και αυτό ένα ακόμα δύσκολο ματς. Όπως και όλα, ανεξάρτητα από το όνομα το αντιπάλου. Γιατί φέτος έχασε και από τον Ατρόμητο και από τον Ιωνικό. Αυτές οι ήττες τον έβγαλαν νοκ άουτ από τις 5 Νοέμβρη", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος από τη Θεσσαλονίκη.  

Υπάρχει μουρμούρα στη Θεσσαλονίκη για τις μεταγραφές που δεν έγιναν;

"Ο κόσμος περίμενε να πάρουν τουλάχιστον έναν ακόμα παίκτη, ένα 10άρι, το οποίο ο ΠΑΟΚ για έναν παράξενο λόγο ποτέ δεν το παίρνει ενώ ποτέ δεν το έχει. Η αλήθεια είναι ότι έγιναν προσπάθειες αλλά δεν βρέθηκε ο παίκτης που θα είναι ικανός για να μπει στην ομάδα ή που θα υπήρχε η διάθεση των ομάδων για παραχώρηση. Γιατί όντως έγιναν ενέργειες από τον Μπότο αλλά δεν προέκυψε".

"Νέο συμβόλαιο ο Ίνγκασον - Θα χάσει βαθμούς ο Ολυμπιακός" - Αυτός "τελειώνει" Τσόλακ από ΠΑΟΚ

Μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω για το θέμα της ανανέωσης του Ίνγκασον;

"Η επιθυμία του ΠΑΟΚ και του ίδιου είναι να μείνει στην ομάδα, αλλά στον ΠΑΟΚ γίνονται όλα με καθυστέρηση. Το τάιμινγκ είναι πάντα περίεργο. Για τον ΠΑΟΚ, επίσημα, είναι χαλαρό ο,τι οι υπόλοιποι θεωρούμε βιαστικό. Αλλά είναι ο παίκτης που οπωσδήποτε θα μείνει".

Με τον Τσόλακ τι συμβαίνει;

"Υποτίθεται ότι ηρθε έτοιμος αλλά με τα λίγα λεπτά συμμετοχής που του έδωσε ο Λουτσέσκου για να αποκτήσει εικόνα, έδειξε ότι είναι πολύ πίσω. Ο Άκπομ είναι σε πολύ καλό φεγγάρι, έχει αφομοιωθεί, έχει πάρει τα πάνω από αυτοπεποίθηση, δεν ξέρω πώς θα βρεθεί χώρος για τον Τσόλακ ακόμα και τώρα που έφυγε ο Σφιντέρσκι. Υπάρχει τεράστια διαφορά. Και όταν επιστρέψει και ο Ολιβέιρα; Καληνύχτα".

Στον ΠΑΟΚ πιστεύουν ότι βρίσκονται μέσα στη διεκδίκηση του τίτλου;

"Στον ΠΑΟΚ λένε ότι θα το πολεμήσουν μέχρι τέλους και καλά θα κάνουν. Στόχος δεν είναι μόνο το πρωτάθλημα αλλά και η δεύτερη θέση για γόητρο, αλλά καλό θα ήταν να μαζεύει βαθμούς με την ελπίδα ο Ολυμπιακός να χάσει βαθμούς. Κάτι που δεν είναι απίθανο να συμβεί γιατί και ο Ολυμπιακός δεν είναι σε καλή κατάσταση. Οπότε αν μικρύνει η διαφορά μέχρι τη λήξη, μετά πράματι όλα μπορούν να γίνουν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κλέβει" παίκτη από τα χέρια του ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός - "Παίζει με ανάποδο πόδι" - "Όχι" σε 3 εκατ.!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags