Facebook Pixel Άλκης Καμπανός: Συγκλονίζει ο Καπραβέλος για τον φίλο του Άλκη - "Οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τον σώσουν" (vid)
| 2022-02-06 15:05:00

Συγκλονίζει ο Καπραβέλος για τον φίλο του Άλκη: "Οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τον σώσουν" (vid)

Sportdog Team
Συγκλονίζει ο Καπραβέλος για τον φίλο του Άλκη: "Οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τον σώσουν" (vid)

Τις αγωνιώδεις προσπάθειες των γιατρών, προκειμένου να σώσουν τον φίλο του 19χρονου Άλκη Καμπανού περιέγραψε ο διευθυντής ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου Νίκος Καπραβέλος.

Άλκης Καμπανός: «Οι χειρουργοί έδωσαν αγώνα για να σώσουν το φίλο του Άλκη» σημείωσε ο διευθυντής ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου, Νίκος Καπραβέλος μιλώντας στο OPEN.

Όπως τόνισε ο κ. Καπραβέλος, «το δεύτερο παιδί που ήρθε είχε παρόμοιο βαθύ θλαστικό τραύμα με αυτό που κόστισε τη ζωή του Άλκη» ενώ συνέχισε «πως είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία και για εμάς γιατί το νοσοκομείο μας δεν είναι μαθημένο να διαχειρίζεται τέτοιες κτηνωδίες».

Μάλιστα,όπως αναφέρει το grtimes.gr συνέχισε λέγοντας πως «ήταν τόσα πολλά τα χτυπήματα που πραγματικά δεν τα χωράει ανθρώπινος νους και το παιδί γλίτωσε την τελευταία στιγμή». Σχετικά με το τρίτο παιδί ανέφερε πως «ήταν καλά αλλά το νοσοκομείο μας παρείχε ψυχιατρική κάλυψη μετά από αυτό το σοκ που υπέστη».

«Και εγώ είμαι φίλαθλος, αυτή τη στιγμή όλη η Θεσσαλονίκη όμως έχει κίτρινο χρώμα και ζητάει απεγνωσμένα απαντήσεις. Αυτή είναι η κορυφή του παγόβουνου» είπε κλείνοντας ο διευθυντής ΜΕΘ του Παπανικολάου.

 

Πηγή: news247.gr 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags