Facebook Pixel ΑΕΚ: Ζόρικη η κατάσταση για τον Αργύρη Γιαννίκη
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-08 10:00:00

Έλληνας ο Νο1 υποψήφιος για... αντι-Γιαννίκης - Βαρύ το κλίμα στην ΑΕΚ - Αντιδράσεις από παίκτες!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Έλληνας ο Νο1 υποψήφιος για... αντι-Γιαννίκης - Βαρύ το κλίμα στην ΑΕΚ - Αντιδράσεις από παίκτες!

Ο κόουτς δείχνει να έχει χάσει το παιχνίδι και ψάχνει μεγάλη ανατροπή για να καταφέρει να μείνει στον πάγκο μέχρι το τέλος της σεζόν. Η κατάσταση στα αποδυτήρια μυρίζει... μπαρούτι, ενώ ακολουθούν εξαιρετικά δύσκολα παιχνίδια σε Κύπελλο και πρωτάθλημα.
 

ΑΕΚ: Μπορεί το μεσημέρι της Κυριακής η Ένωση να νίκησε με το εντυπωσιακό 3-0 τον Απόλλωνα, όμως το σκορ δεν αποτυπώνει την πραγματική εικόνα της αναμέτρησης. Το πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Δικεφάλου ήταν μετριότατη και γενικότερη για ακόμα μία φορά προβλημάτισε, ειδικά ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Η Ένωση είναι με την… πλάτη στον τοίχο και παρά το γεγονός πως μέχρι τα Χριστούγεννα φαινόταν η μοναδική ομάδα που θα μπορούσε να κοντράρει στο φετινό πρωτάθλημα τον Ολυμπιακό, τα πράγματα άλλαξαν πλήρως. Από την στιγμή που ο Αργύρης Γιαννίκης ανέλαβε την ομάδα, στις 10 Οκτωβρίου και μέχρι την ήττα με τον Ολυμπιακό, τα πράγματα κυλούσαν ιδανικά όμως από τις 20 Δεκεμβρίου και μέχρι σήμερα που μιλάμε σε 6 αγώνες για το πρωτάθλημα η ΑΕΚ μετράει δύο νίκες με Λαμία και Ατρόμητο με το ίδιο σκορ, 2-0, αλλά και τέσσερις ήττες και μάλιστα τις τρεις από αυτές συνεχόμενες στο ΟΑΚΑ.

Βέβαια αυτή τη στιγμή από την ΠΑΕ βγαίνει πως δεν τίθεται κανένα θέμα αποχώρησης του Αργύρη Γιαννίκη από την ομάδα. Άλλωστε ο Έλληνας τεχνικός δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ήταν προσωπική επιλογή του Δημήτρη Μελισσανίδη, ενώ παράλληλα του είχε επεκτείνει το συμβόλαιό του μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2024. Το πρόβλημα όμως είναι πως για την ΑΕΚ ακολουθεί… Γολγοθάς και μάλιστα με συνεχόμενα ντέρμπι καθώς υπάρχουν αγώνες με ΠΑΟΚ, δύο φορές για το Κύπελλο, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για την εξέλιξη αν η Ένωση συνεχίσει να δείχνει το ίδιο πρόσωπο.

Δεν είναι όμως μόνο τα δύσκολα παιχνίδια που υπάρχουν για το σύνολο του Αργύρη Γιαννίκη. Από πλευράς του μπορεί να θεωρεί πως μπορεί να κάνει την… ανατροπή και να φτιάξει το κλίμα, όμως τα πράγματα στο εσωτερικό της ομάδας δεν είναι και το καλύτερο προς το πρόσωπό του. Ο τρόπος που προσεγγίζει τους αγώνες τον τελευταίο καιρό δεν θυμίζει σε τίποτα τον προπονητή του ΠΑΣ που έδενε… κόμπο τους αντιπάλους του την περασμένη σεζόν κάτι που φυσικά έχει περάσει και στους παίκτες. Η πίεση που έχει ο 41χρονος τεχνικός έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχουν τιμωρίες προς αρκετούς ποδοσφαιριστές της ομάδας, ενώ μάλιστα δεν είναι λίγοι αυτοί που λένε ξεκάθαρα πως με το συγκεκριμένο προπονητή, δεν μπορούν να προχωρήσουν.

Όλα αυτά έχουν κάνει τους ανθρώπους της Ένωσης να είναι έτοιμοι για την επόμενη μέρα σε περίπτωση που ο Αργύρης Γιαννίκης τελικά απομακρυνθεί. Η απόφαση που έχει παρθεί είναι πως η ΑΕΚ θα πάει με προσωρινό τεχνικό μέχρι το τέλος της φετινής χρονιάς και μάλιστα είναι πιθανό αυτός να είναι ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος, ο προπονητής της δεύτερης ομάδας. Ο 48χρονος Έλληνας προπονητής έχει εντυπωσιάσει με τα αποτελέσματά του στην Super League 2, μιας και μετράει σε 14 αγώνες 8 νίκες, 4 ισοπαλίες και μόλις 2 ήττες έχοντας τους Κιτρινόμαυρους στην τρίτη θέση του νότιου ομίλου.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε πως ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος είχε κάτσει και στους πάγκους Παναχαϊκής, Δόξας και Λεβαδειακού ενώ ξέρει πολύ καλά τι γίνεται στα Σπάτα. Μένει να δούμε αν τελικά θα κάνει φέτος το ντεμπούτο του και στην Super League 1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Χαλάστηκε" με Γιαννίκη ο Βράνιες - Γιατί πήγε ΟΦΗ ο Μπουζούκης, τι "παίχτηκε" με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags