Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Άρης: Αυτά είναι τα ΒΙΝΤΕΟ του Γιώργου Σαββίδη που ερευνά ο εισαγγελέας - Τι έκανε έξω από το γήπεδο του Άρη
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-08 19:02:00

Αυτά είναι τα ΒΙΝΤΕΟ με Γιώργο Σαββίδη που ερευνά ο εισαγγελέας - Τι έκανε έξω από το γήπεδο του Άρη

Sportdog Team
Αυτά είναι τα ΒΙΝΤΕΟ με Γιώργο Σαββίδη που ερευνά ο εισαγγελέας - Τι έκανε έξω από το γήπεδο του Άρη

Στα χέρια του εισαγγελέα που ερευνά τη δολοφονία του Αλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη, και κατ’ επέκταση την οπαδική βία βρίσκεται βίντεο με τον Γιώργο Σαββίδη.

ΠΑΟΚ - Άρης: Βίντεο με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Σαββίδη από το 2017 βρίσκονται στα χέρια του εισαγγελέα, που ερευνά περιστατικά οπαδική βίας, καθώς και τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού.

Τα βίντεο τραβήχτηκαν το 2017 έξω από το "Κλεάνθης Βικελίδης", μετά από νίκη του ΠΑΟΚ με 3-1 επί της Έστερσουντ, και απεικονίζουν τον Γιώργο Σαββίδη να κάνει "καζούρα" στον κόσμο του Άρη.

Ο Σαββίδης φωνάζει συνθήματα υπέρ του ΠΑΟΚ ενώ άλλα συνθήματα υπέρ της ομάδας του ακούγονται δυνατά από τα ηχεία του αυτοκινήτου του. Μάλιστα, καταγράφει με το κινητό του όλο το σκηνικό και κάνει ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Η έρευνα γίνεται με αφορμή τις αιχμές που έχει αφήσει ο δικηγόρος της οικογένειας του Αλκη, Αλέξης Κούγιας, για τον γιό του Ιβάν Σαββίδη.

Δείτε τα βίντεο:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags