Facebook Pixel Premier League: Νέα γκέλα για Γιουνάιτεντ με Μπέρνλι - Συνέχισε με νίκες η Νιούκαστλ - Βλέπει... αστέρια η Γουεστ Χαμ
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-09 00:11:00

Νέα γκέλα για Γιουνάιτεντ με Μπέρνλι - Συνέχισε με νίκες η Νιούκαστλ - Βλέπει... αστέρια η Γουεστ Χαμ

Sportdog Team
Νέα γκέλα για Γιουνάιτεντ με Μπέρνλι - Συνέχισε με νίκες η Νιούκαστλ - Βλέπει... αστέρια η Γουεστ Χαμ

Οι Κόκκινοι Διάβολοι δεν κατάφεραν να κερδίσουν την ουραγό Μπερνλι την ίδια στιγμή που τα Σφυριά έπαιρναν δύσκολη νίκη επί της Γουότφορντ και τους πέρασαν στην τέταρτη θέση που οδηγεί στο Champions Leaguem, ενώ η Νιούκαστλ πέτυχε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα.

Premier League: Μπορεί να δυσκολεύτηκε αρκετά όμως ένα γκολ του Μπόουεν ήταν αρκετό για την Γουέστ Χαμ να κερδίσει με 1-0 την Γουότφορντ και να επωφεληθεί την ισοπαλία με 1-1 της Γιουνάιτεντ με την ουραγό Μπέρνλι ώστε να την προσπεράσει και να ανέβει τέταρτη, θέση που οδηγεί στο επόμενο Champions League. Την ίδια στιγμή η Νιούκαστλ πέτυχε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της με 3-1 απέναντι στην Έβερτον αποτέλεσμα που την βγάζει από την ζώνη υποβιβασμού και βάζει σε... μπελάδες τα Ζαχαρωτά.

Τεράστιο βήμα για την παραμονή της στην Premier League έκανε η Νιουκάστλ μετά τη σημερινή της νίκη επί της Έβερτον με 3-1, ενώ η Γουέστ Χαμ εκμεταλλεύτηκε τη «γκέλα» της Γιουνάιτεντ στο «Τερφ Μουρ» (1-1 με την Μπέρνλι) και σε συνδυασμό με τη νίκη της (1-0) επί της Γουότφορντ πέρασε στην 4η θέση και παραμένει γερά στη μάχη για την έξοδο στους ομίλους του Champions League.

Στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» δύο αυτογκόλ σε 107 δευτερόλεπτα «έγραψαν» το 1-1 στο πρώτο μέρος, αλλά στο δεύτερο οι «ανθρακωρύχοι» έδειξαν ότι ήθελαν περισσότερο το ματς και δικαίως έφτασαν στην τεράστια νίκη, δεύτερη συνεχόμενη, με τα γκολ των Φρέιζερ και Τρίπιερ. Ήταν η πρώτη φορά από την έναρξη της σεζόν που η Νιούκαστλ βρίσκεται εκτός της διακεκαυμένης ζώνης!

Λίγα 24ωρα μετά τον αποκλεισμό-σοκ στο Κύπελλο από τη Μίντλεσμπρο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν κατάφερε να νικήσει ούτε την ουραγό Μπέρνλι στο «Τερφ Μουρ», με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1. Μετά απο δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα οι «κόκκινοι διάβολοι» πέταξαν δύο πολύτιμους βαθμούς κι έχασαν την χρυσή ευκαιρία ν΄ ανέβουν στην 4η θέση που δίνει το «εισιτήριο» για το Champions League της επόμενης περιόδου.

Υπενθυμίζεται ότι η «αυλαία» της 24ης ημέρας άνοιξε στις 18 Ιανουαρίου, όταν η Τσέλσι έδωσε τον εκτός έδρας αγώνα της με την Μπράιτον, λόγω της συμμετοχής της στο Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων που διεξάγεται το διάστημα 3-12 Φεβρουαρίου στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags