Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Έκλεισε δύο μεταγραφές ο Μπότο - Ζητάει τρελά λεφτά ο Εσίτι - "Σκάει" και δεύτερη μεγάλη πώληση
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-09 10:00:00

Έκλεισε δύο μεταγραφές ο Μπότο - Ζητάει τρελά λεφτά ο Εσίτι - "Σκάει" και δεύτερη μεγάλη πώληση!

Έκλεισε δύο μεταγραφές ο Μπότο - Ζητάει τρελά λεφτά ο Εσίτι - "Σκάει" και δεύτερη μεγάλη πώληση!

Έδωσε το "οκ" ο Λουτσέσκου για το 10αρι και τον εξτρέμ που έρχονται. Μπορεί η μεταγραφική περίοδος να ολοκληρώθηκε, όμως στον Δικέφαλο συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις τόσο για τις αποχωρήσεις παικτών όσο και για κάποιες προσθήκες. Μάλιστα, ήδη έκλεισαν δύο παίκτες για το καλοκαίρι!

Ένα από τα μεγάλα προβλήματα που έχει να διαχειριστεί ο Ζοσέ Μπότο στον ΠΑΟΚ, ακόμα και σήμερα που οι μεταγραφές στην χώρα μας έχουν ολοκληρωθεί, είναι η υπόθεση του Άντερσον Εσίτι.

Ο Νιγηριανός παρά τις προσπάθειες που έγιναν από πλευράς Δικεφάλου να βρεθεί ομάδα μέσα στον Γενάρη ώστε να αποχωρήσει από την Τούμπα τελικά… ξέμεινε με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει αποφασίσει πως δεν πρόκειται να του δώσει άλλη ευκαιρία.  Άλλωστε αν δει κανείς τους αγώνες του ΠΑΟΚ θα διαπιστώσει ότι ο Νιγηριανός έχει στα τελευταία 11 παιχνίδια μόλις 18 λεπτά συμμετοχής.

Μάλιστα ο ίδιος ο σύλλογος προσπαθεί να βρει λύση ώστε ο Εσίτι να βρει νέα ομάδα, μην έχοντας αρνηθεί καμία πρόταση, κάτι πολύ σημαντικό αν σκεφτεί κανείς πως ο Δικέφαλος είχε δώσει 3,5 εκατομμύρια ευρώ το 2019 για να τον αποκτήσει από την Γάνδη. Αυτός που φαίνεται όμως ότι κάνει… νερά είναι ο ίδιος ποδοσφαιριστής μιας και έχει κάτσει στο συμβόλαιό του, που λήγει το προσεχές καλοκαίρι. Ο ΠΑΟΚ πριν λίγες μέρες δέχθηκε πρόταση από την Φερεντσβάρος για τον ποδοσφαιριστή και παρά την θετική απάντηση από πλευράς ΠΑΕ ο Νιγηριανός ζήτησε συμβόλαιο κοντά στα 850 χιλιάδες ευρώ, περίπου όσα παίρνει και σήμερα στον ΠΑΟΚ. Φυσικά οι Ούγγροι τέτοιο ποσό δεν μπορούν να δώσουν και μένει να δούμε αν ο Εσίτι βάλει νερό στο κρασί του μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου που κλείνει το μεταγραφικό παράθυρο στην χώρα.

Παράλληλα για έναν ακόμα που χτυπάνε οι σειρήνες για αποχώρηση και μάλιστα άμεσα από την Τούμπα είναι και ο Τόμας Μουργκ. Ο Αυστριακός ήρθε στην Θεσσαλονίκη τον Οκτώβριο του 2020 έναντι 2 εκατομμυρίων από την Ραπίντ Βιέννης, έχοντας συμβόλαιο μέχρι το 2024, όμως δεν έχει καταφέρει να δείξει πως μπορεί να έχει ρόλο στην ομάδα. Πιο συγκεκριμένα έχει 62 συμμετοχές, με μόλις 8 γκολ και τρεις ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ φέτος έχει βρεθεί 27 φορές στον αγωνιστικό χώρο βρίσκοντας δίχτυα 4 φορές.

Ο 27χρονος, που κοστολογείται στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ στο transfermarkt, φαίνεται να ενδιαφέρει ομάδες από το MLS με τον ΠΑΟΚ πάντως αν έρθει κάποια καλή πρόταση δεν θα πει όχι. Να υπενθυμίσουμε εδώ ότι οι μεταγραφές στις ΗΠΑ φτάνουν μέχρι τον Μάιο ενώ ο Ζοσέ Μπότο έχει αρκετές καλές σχέσεις με τις ομάδες καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε την μετακίνηση του στην Σάρλοτ.

Βέβαια αυτές οι δύο υποθέσεις δεν αφήνουν στην άκρη και την ενίσχυση του Δικεφάλου του Βορρά. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από την Τούμπα, μπορεί εξτρέμ και δεκάρι να μην ήρθαν τελικά τον Ιανουάριο, όμως ο Μπότο φαίνεται ότι μετά από συνάντηση που είχε με τον Λουτσέσκου έχει ήδη κλείσει ποδοσφαιριστές για τις συγκεκριμένες θέσεις ώστε να γίνουν παίκτες του ΠΑΟΚ το προσεχές καλοκαίρι.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός στον ΠΑΟΚ με Κούγια - Έκτακτη σύσκεψη στην Τούμπα - Έξαλλοι στην οικογένεια Σαββίδη

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags