Facebook Pixel Άρης: Αλλαγή δεδομένων για ξένο παιχταρά του Άρη - Το παίρνει πάνω του ο Καρυπίδης να το τελειώσει
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-09 17:04:00

Αλλαγή δεδομένων για ξένο παιχταρά του Άρη - Το παίρνει πάνω του ο Καρυπίδης να το τελειώσει

Sportdog Team
Αλλαγή δεδομένων για ξένο παιχταρά του Άρη  - Το παίρνει πάνω του ο Καρυπίδης να το τελειώσει

Μπορεί μέχρι πριν λίγο καιρό να υπήρχε αρκετά μεγάλη απόσταση μεταξύ της διοίκησης και του ποδοσφαιριστή όμως τα πράγματα πλέον έχουν αλλάξει και είναι πολύ πιθανό να υπάρχει ανατροπή στην υπόθεση.

Άρης: Σχεδόν σίγουρο ήταν μέχρι πριν λίγο καιρό ότι αν δεν άλλαζε κάτι δραματικά οι Κίτρινοι και ο Ντάνιελ Σούντγκρεν θα ήταν πολύ δύσκολο να συνεχίσουν μαζί, μιας και τόσο οι απαιτήσεις του Σουηδού για υπογραφή κλειστού διετούς συμβολαίου, αλλά και το περιστατικό του αγώνα με τον ΟΦΗ, όταν δεν μετέβη στην Κρήτη έδειχνα να... σπάνε το γυαλί.

Τα πράγματα όμως άλλαξαν μέσα στον Ιανουάριο, με τον Σουηδό να είναι βασικός και στα έξι παιχνίδια της ομάδας και μάλιστα χωρίς να χάσει λεπτό, κάτι που δείχνει πως ο σύλλογος έβαλε σε προτεραιότητα το αγωνιστικό, με τον ποδοσφαιριστή να δείχνει και ο ίδιος πως δεν έχει επηρεαστεί από όσα έγιναν.

Όλα αυτά βέβαια έρχονται σαν αποτέλεσμα κουβέντας μεταξύ του Σούντγκρεν και του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Άρης, Θοδωρή Καρυπίδη με σκοπό να υπάρξει υπογραφή νέου συμβολαίου, κάτι που θα διαμορφωθεί αναλόγως της απόφασης του CAS για την εξάλειψη της ποινής απαγόρευσης μεταγραφών.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags