Facebook Pixel Super League 2: "Πλήγωσε" τον ΠΑΟ ο Σέχου, ήττα για ΑΕΚ - Έμεινε στο "Χ" με Καβάλα ο ΠΑΟΚ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-09 18:17:00

"Πλήγωσε" τον ΠΑΟ ο Σέχου, ήττα για ΑΕΚ - Έμεινε στο "Χ" με Καβάλα ο ΠΑΟΚ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Πλήγωσε" τον ΠΑΟ ο Σέχου, ήττα για ΑΕΚ - Έμεινε στο "Χ" με Καβάλα ο ΠΑΟΚ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ήττες για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ Β', ισοπαλία 1-1 για ΠΑΟΚ Β' με Καβάλα.

Super League 2: Απώλειες για τους τρεις πρώτους της κατάταξης και σημαντικές νίκες για Καλαμάτα και Αιγάλεω, περιλάμβαναν τα σημερινά (9/2) εξ αναβολής παιχνίδια στον Β΄ όμιλο της Super League 2.

Ο Λεβαδειακός, αν και προηγήθηκε μόλις στο 2ο λεπτό με τον Χάμοντ, είδε τον Τετέι να ισοφαρίζει και την Κηφισιά να του αποσπά ισοπαλία 1-1. Ακόμη και με αυτό το «στραβοπάτημα», πάντως, οι Βοιωτοί έμειναν μόνοι στην κορυφή, καθώς η Καλλιθέα γνώρισε απροσδόκητη εντός έδρας ήττα με 2-0 από την Επισκοπή, ενώ η ΑΕΚ Β΄ ηττήθηκε 1-0 από τον -εκ των ουραγών- Ηρόδοτο στη Νέα Αλικαρνασό. 

Με πρωταγωνιστή για άλλη μία φορά τον Λουκίνα, που πέτυχε δύο γκολ, η Καλαμάτα επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας 3-1 της Ρόδου, και ανέβηκε τρίτη. Λίγο καιρό αφότου έμεινε ελεύθερος από το «τριφύλλι», ο Σέχου «πλήγωσε» την παλιά του ομάδα, καθώς με δικό του τέρμα το Αιγάλεω επικράτησε 1-0 στον Ασπρόπυργο του Παναθηναϊκού Β΄ και μείωσε τη διαφορά που το χωρίζει από την κορυφή. Τα Χανιά, τέλος, αν και βρέθηκαν αρχικά πίσω στο σκορ, επικράτησαν 3-1 του Αστέρας Βλαχιώτη.

Απομακρύνεται το... τρένο της ανόδου στη μεγάλη κατηγορία για την Ξάνθη, η οποία έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει τις δύο προπορευόμενες ομάδες στον Α΄ όμιλο της Super League 2. Η θρακιώτικη ομάδα έμεινε στο 0-0 με τον Πανσερραϊκό, σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής, και βρίσκεται στο -7 από την πρωτοπόρο Βέροια και στο -4 από τη δεύτερη ΑΕΛ.

Ο ΠΑΟΚ Β΄, αν και προηγήθηκε με τον Τζίμα, παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στην ουραγό Καβάλα στη Θεσσαλονίκη, ενώ στο θεσσαλικό ντέρμπι ο Ολυμπιακός Βόλου πέτυχε νίκη... ελπίδας στα Τρίκαλα με 2-1 επί της ομώνυμης ομάδας

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags