Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Έδωσε σύνθημα για τελικό ο Γιοβάνοβιτς - "Περισσότερο και από την πρόκριση, χάρηκα για..." (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2022-02-09 18:48:00

Έδωσε σύνθημα για τελικό ο Γιοβάνοβιτς - "Περισσότερο και από την πρόκριση, χάρηκα για..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Έδωσε σύνθημα για τελικό ο Γιοβάνοβιτς - "Περισσότερο και από την πρόκριση, χάρηκα για..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Σέρβος προπονητής του Παναθηναϊκού παρουσιάστηκε ικανοποιημένος μετά την πρόκριση για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Τι δήλωσε για τους παίκτες που αγωνίστηκαν μετά από καιρό και την επιστροφή Κουρμπέλη.

Παναθηναϊκός: Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τόνισε ότι περισσότερο και από την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, τον χαροποίησε η επάνοδος του Δημήτρη Κουρμπέλη στην αγωνιστική δράση.

«Ο Παναθηναϊκός σε κάθε παιχνίδι, φιλικό ή στο Κύπελλο, λόγω του βάρους της φανέλας πρέπει να στοχεύει στη νίκη. Από το πρώτο παιχνίδι είχαμε κατά κάποιο τρόπο εξασφαλίσει την πρόκριση σε μεγάλο βαθμό. Είχα τη δυνατότητα να δώσω χρόνο συμμετοχής σε κάποιους παίκτες, γιατί είχαμε κάποια θέματα που προέκυψαν το τελευταίο διάστημα και θα τους χρειαστούμε όλους μέχρι τέλους», ανέφερε ο Σέρβος τεχνικός. στην Cosmote TV.

Για την επανεμφάνιση του Δημήτρη Κουρμπέλη είπε: «Είμαι περισσότερο από όλα χαρούμενος που ο Δημήτρης έπαιξε μετά από τόσο καιρό. Σίγουρα η αγωνιστική του κατάσταση δεν ήταν για να κάνει πολλά περισσότερα, αλλά κάνει μεγάλη προσπάθεια και ελπίζω αυτό το παιχνίδι να είναι για εκείνον ένα ερέθισμα για να μας δώσει την ποιότητα που έχει ως το τέλος της σεζόν».

Τέλος, για το στόχο του Παναθηναϊκού είπε: «Είναι λογικό να στοχεύουμε στον τελικό και την κατάκτηση, όπως όλες οι μεγάλες ομάδες. Είμαστε στα ημιτελικά και χρειαζόμαστε πολύ μεγάλη προσπάθεια για να βρεθούμε και στον τελικό».

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags