Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναιτωλικός: "Μας δυσκόλεψε ο Παναιτωλικός, δεν δείξαμε την ποιότητα που πρέπει..." (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-09 21:05:00

Μαρτίνς: "Μας δυσκόλεψε ο Παναιτωλικός, δεν δείξαμε την ποιότητα που πρέπει..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Μαρτίνς: "Μας δυσκόλεψε ο Παναιτωλικός, δεν δείξαμε την ποιότητα που πρέπει..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Πέδρο Μαρτίνς εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την πρόκριση, αλλά όχι με την ποιότητα που έβγαλε ο Ολυμπιακός στο χορτάρι του Καραϊσκάκης.

Ολυμπιακός - Παναιτωλικός: Ο Ολυμπιακός πέρασε στην παράταση το εμπόδιο του Παναιτωλικού αφού πρώτα κινδύνεψε σοβαρά με αποκλεισμό.

Ο τεχνικός των Ερυθρόλευκων, Πέδρο Μαρτίνς δεν ήταν ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας, λέγοντας μετά το τέλος του ματς στην κάμερα της Cosmote TV:

«Ήταν δύσκολο δεν ήταν εύκολο να νικήσουμε τον Παναιτωλικό. Είναι μια ομάδα που δεν παραδίδεται ποτέ εύκολα, μια ομάδα που πιέζει με πολύ καλή ποιότητα, με πολύ καλή φυσική κατάσταση, αυτό φάνηκε. Μπόρεσαν και ανταποκρίθηκαν πάρα πολύ καλά, μας δυσκόλεψαν.

Εμείς ξεκινήσαμε με ένα καλό πρώτο ημίχρονο, πολύ καλά τα πρώτα 30 λεπτά με ποιότητα, κατοχή και κυκλοφορία όμως, ο Παναιτωλικός μας πίεσε, ισοφάρισε και γενικότερα φαινόταν ότι το παιχνίδι δεν είναι εύκολο.

Πίστευα ότι η ομάδα από το δεύτερο ημίχρονο, θα ανταποκριθεί, θα αλλάξει, θα δώσει μια  καλύτερη εικόνα, δεν καταφέραμε να το κάνουμε αυτό, δεν καταφέραμε να δείξουμε την ποιότητα που πρέπει να δείξουμε σε τέτοια παιχνίδια…».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags