Facebook Pixel Premier League: Εύκολη νίκη για Σίτι - Απίστευτο χαρακίρι της Τότεναμ στο Λονδίνο με την Σαουθάμπτον (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-09 23:46:00

Εύκολη νίκη για Σίτι - Απίστευτο χαρακίρι της Τότεναμ στο Λονδίνο με την Σαουθάμπτον (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Εύκολη νίκη για Σίτι - Απίστευτο χαρακίρι της Τότεναμ στο Λονδίνο με την Σαουθάμπτον (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Πολίτες δεν είχαν πρόβλημα να κερδίσουν με 2-0 την Μπρέντφορντ στο Μάντσεστερ, ενώ την ίδια στιγμή η Τότεναμ αν και βρέθηκε με 2-1 μπροστά στο σκορ στο 70' τελικά έχασε με 2-3 από την Σαουθάμπτον.

Premier League: Απίθανος αγώνας στο Λονδίνο με την Τότεναμ να παίρνει κεφάλι στο σκορ απέναντι στη Σαουθάμπτον μόλις στο 18' με αυτογκόλ του Μπέντναρεκ και του Αγίους να ισοφαρίζουν αρχικά με τον Μπόρχα πέντε λεπτά μετά. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καταιγιστικοί στην συνέχεια χάνοντας πολλές ευκαιρίες, όμως όταν στο 70' ο Σον έκανε το 2-1 για το σύνολο του Κόντε οι περισσότεροι πίστεψαν ότι το παιχνίδι είχε τελειώσει.

Οι Άγιοι όμως είχαν άλλη άποψη καθώς στο 79' ο Ελιονούσι θα ισοφαρίσει αρχικά σε 1-1, ενώ τρία λεπτά μετά ο Τσε Άνταμς θα υπογράψει την επική ανατροπή για την ομάδα του κάνοντας το τελικό 2-3. Η Τότεναμ έφτασε κοντά να πάρει τουλάχιστον τον ένα βαθμό της ισοπαλίας όταν στο 90+3' ο Μπεργουάιν θα ισοφαρίσει σε 3-3, όμως το γκολ του θα ακυρωθεί μετά και την χρήση VAR ως οφσαίντ.

Την ίδια στιγμή στο Μάντσεστερ η Σίτι δενν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα απέναντι στην Μπρέφορντ και με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μαχρέζ στο 40' και τέρμα του Ντε Μπρόινε στο 69' κέρδισε με 2-0 τις Σφήκες δείχνοντας πως δύσκολα θα χάσει τον φετινό τίτλο.

Στον άλλο αγώνα της βραδιάς Νόριτς και Κρίσταλ Πάλας έμειναν στο 1-1, με γκολ των Πούκι στο 1' και Ζαχά στο 60', με τον ίδιο παίκτη να χάνει πέναλτι τρία λεπτά μετά, σε μια αναμέτρηση που Γιαννούλης και Τζιόλης έμειναν στον πάγκο των γηπεδούχων.

Δείτε τα highlights των αγώνων της Premier League 


 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags