Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Φοβερή αντίδραση Μπότο μετά το διπλό του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ - Πανηγύριζε σαν τρελός με Γκαγκάτση
| 2022-02-10 18:36:00

Φοβερή αντίδραση Μπότο μετά το διπλό του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ - Πανηγύριζε σαν τρελός με Γκαγκάτση!

Sportdog Team
Φοβερή αντίδραση Μπότο μετά το διπλό του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ - Πανηγύριζε σαν τρελός με Γκαγκάτση!

Ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ πανηγύρισε με πολύ εκδηλωτικό τρόπο την μεγάλη πρόκριση της ομάδας και την νίκη με σκορ 2-1 στο Ολυμπιακό στάδιο. 

ΠΑΟΚ: Ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ πανηγύρισε με πολύ εκδηλωτικό τρόπο την μεγάλη πρόκριση της ομάδας και την νίκη με σκορ 2-1 στο Ολυμπιακό στάδιο.

Παρά το 1-0 που είχε διαμορφωθεί με το γκολ του Σιμόες, στο 83ο λεπτό, ο Μπότο, δεν σταμάτησε να πιστεύει στην πρόκριση. Η οποία ήρθε με τις δύο γκολάρες των Κούρτιτς και Μιτρίτσα. Μόλις μπήκε το γκολ της ισοφάρισης, ο Μπότο, από το μπουθ που φιλοξενήθηκαν οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ πανηγύρισε έντονα. Και στο δεύτερο γκολ του Μιτρίτσα, έδειχνε εκστασιασμένος.

Ανάλογοι ήταν οι πανηγυρισμοί όλων των εκπροσώπων του ΠΑΟΚ. Των Γκαγκάτση, Παπαδόπουλου, Κυριάκου, Χατζηαποστόλου. Παρών ήταν και ο Παπαμιμίκος που είδε το παιχνίδι με πολύ μεγάλη αγωνία και στο τέλος πανηγύρισε. Οι εκπρόσωποι του Δικεφάλου αποχώρησαν με αρκετά λεπτά καθυστέρησης από το γήπεδο, μέχρι να διαλυθούν οι αγανακτισμένοι οπαδοί της ΑΕΚ που ήταν συγκεντρωμένοι, έξω από τα επίσημα του γηπέδου.

Ο Μπότο κατέβηκε στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ μετά το τέλος του αγώνα και έδωσε συγχαρητήρια σε όλους ανεξαιρέτως για την υπερπροσπάθεια και την πρόκριση.

Πηγή: Metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags