Facebook Pixel ΑΕΚ: "Τελειωμένος" ο Γιαννίκης - Απόφαση Μελισσανίδη για... Ολυμπιακό - Χαμός με την αποκάλυψη Σάντος!
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-10 19:45:00

"Τελειωμένος" ο Γιαννίκης - Απόφαση Μελισσανίδη για... Ολυμπιακό - Χαμός με την αποκάλυψη Σάντος!

του Γιώργου Θεοδωράκη
"Τελειωμένος" ο Γιαννίκης - Απόφαση Μελισσανίδη για... Ολυμπιακό - Χαμός με την αποκάλυψη Σάντος!

Τι συμβαίνει με τον Φερνάντο, οι δομικές αλλαγές και πότε σκάει η απόλυση. Το πολύ βαρύ κλίμα στην ΑΕΚ και ο αποκλεισμός σοκ από τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο, φαίνεται για την ώρα πως δεν οδηγεί σε βιαστικές ανακοινώσεις. Η διοίκηση δουλεύει για την επόμενη μέρα και περιμένει τις απαντήσεις της ομάδας.

"Τελειωμένος" θεωρείται από την ΑΕΚ ο Αργύρης Γιαννίκης, μετά τα όσα έγιναν στο Κύπελλο με τον ΠΑΟΚ, χωρίς κανείς όμως αυτή τη στιγμή να μπορεί να γνωρίζει αν θα φύγει άμεσα από την ομάδα ή αν θα έχει την ευκαιρία να πάει στο Καραϊσκάκη για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Το πιθανότερο, πάντως, είναι να πάει στο Καραϊσκάκη και ανάλογα με το αποτέλεσμα, θα μάθει αν θα πάει και στα Σπάτα τη Δευτέρα.

Πληροφορίες πάντως από το περιβάλλον τού Μελισσανίδη αναφέρουν ότι συνεχίζει να πιστεύει τον Γιαννίκη και θα ήθελε να τον κρατήσει στην άκρη του πάγκου, αλλά με τόσα μαζεμένα αρνητικά αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα και τον χθεσινό αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ, δεν γίνεται να επιμείνει σε αυτό το πλάνο με τον Έλληνα προπονητή.

ΑΕΚ και Γιαννίκης θα χωρίσουν τους δρόμους τους και μένει να δούμε πώς θα εξελιχθεί η συνέχεια για την Ένωση. Γιατί κανείς δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να μιλήσει με βεβαιότητα αν θα πάει με λύση υπηρεσιακού ή αν θα ψάξει για να υπογράψει με τρίτο προπονητή μέσα στη χρονιά.

Πάντως, τις τελευταίες ώρες και ειδικά μετά το... στραπάτσο με τον ΠΑΟΚ, το όνομα που συζητιέται όλο και πιο έντονα για την ΑΕΚ, είναι αυτό του Φερνάντο Σάντος. Προφανώς κι όλα ξεκίνησαν από το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Sportdog.gr και του Ευάγγελου Μίχου το περασμένο Σάββατο, όταν και σας ανέλυσε διεξοδικά πώς και γιατί θα ήταν μία λύση ο Πορτογάλος για τον Δικέφαλο

Ο Φερνάντο έχει σχέση αγάπης με την ομάδα, σκέφτεται την επόμενη μέρα στην καριέρα του, αλλά όπως και να το κάνουμε μέχρι τέλη Μάρτη δεν μπορεί κανείς να γνωρίζει αν θα συνεχίσει ή όχι στην εθνική Πορτογαλίας. Αν αποκλειστεί βέβαια από την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ, τότε πιο εύκολα θα ανοίξει ο δρόμος για την Ελλάδα και συγκεκριμένα για τα Σπάτα.

Αν και είναι μία δύσκολη περίπτωση, το όνομα του ακούγεται πολύ έντονα πλέον, καθώς έχει πολλούς υποστηρικτές εντός ομάδας, ενώ και ο κόσμος τον θεωρεί ως ένα πρόσωπο που θα... σταματήσει την κατρακύλα. Πάντως, αν δεν γίνουν δομικές αλλαγές στον σύλλογο, ούτε η επιστροφή Σάντος θα φέρει την πολυπόθητη επιτυχία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επικίνδυνος ο Γιαννίκης - Το πιο γελοίο μπλακ αουτ της 20ετίας και ο... Ευρωπαίος Πάμπλο Γκαρσία!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags