Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Ο Κούρτιτς είναι πολυτέλεια για τον ΠΑΟΚ" - "Θέλει Ελ Αραμπί για την επίθεση ο Δικέφαλος"
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-10 21:55:00

"Ο Κούρτιτς είναι πολυτέλεια για τον ΠΑΟΚ" - "Θέλει Ελ Αραμπί για την επίθεση ο Δικέφαλος"

Sportdog Team
"Ο Κούρτιτς είναι πολυτέλεια για τον ΠΑΟΚ" - "Θέλει Ελ Αραμπί για την επίθεση ο Δικέφαλος"

Σε ραδιοφωνική εκπομπή της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος παίκτης του Δικεφάλου του Βορρά όπου και αναφέρθηκε στον Σλοβένο ποδοσφαιριστή, αλλά και για το τι χρειάζεται η ομάδα για να ανέβει ακόμα περισσότερο επίπεδο!

Γιώργος Κούτσης: Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Στη Σέντρα φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και αναφέρθηκε στην πρόκριση της ομάδας, τον Κούρτιτς, τον Λουτσέσκου, αλλά και πού χρειάζεται ενίσχυση ο Δικέφαλος.

Παράλληλα, ο βετεράνος ποδοσφαιριστής των  υπογράμμισε ότι η διαφορά μεταξύ ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού στο Πρωτάθλημα θα μειωθεί και θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον τα πλέι οφ.

«Και τα δυο παιχνίδια είχαν μεγάλο σασπένς. Και του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ. Ο Παναιτωλικός θα μπορούσε να είχε πάρει κάτι καλύτερο στο Καραϊσκάκης. Δύσκολα παιχνίδια για τον ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο. Το θέμα είναι σε τι κατάσταση θα είναι οι δυο ομάδες όταν θα συναντηθούν για τα ημιτελικά. Ο ΠΑΟΚ έχει βελτιώσει την εικόνα του σε σχέση πριν δυο μήνες, το ηθικό του αναπτερώθηκε και η τύχη πλέον είναι με το μέρος του. 

Πιστεύω θα δούμε κι άλλα πράγματα και θα έχει άλλο ενδιαφέρον το Πρωτάθλημα. Το -9 από τον Ολυμπιακό θα μειωθεί και θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον τα πλέι οφ γιατί δεν πείθει και ο Ολυμπιακός με την απόδοσή του. Ο Ολυμπιακός πέρυσι ήταν πολύ καλύτερος και ο ΠΑΟΚ έχει την ευκαιρία να μειώσει ακόμα περισσότερο την μεταξύ τους απόσταση. Η ομάδα του Μάρτινς μπορεί να έφυγε με επαγγελματική ισοπαλία από την Τούμπα και να κράτησε την μεταξύ τους διαφορά, αλλά θεωρώ ότι θα χάσει βαθμούς στη συνέχεια του Πρωταθλήματος».

Για τις τρομερές επιδόσεις και εμφανίσεις του Κούρτιτς με τη φανέλα του ΠΑΟΚ:

«Ο Κούρτιτς είναι ένα δυνατό παιδί με ποιοτικά στοιχεία. Είναι πολυτέλεια για τον ΠΑΟΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εγώ θα επιμείνω για ακόμα μία φορά ότι ο ΠΑΟΚ θέλει πιο ποιοτικό παίκτη στα στόπερ τύπου Κοντρέρας και έναν φορ τύπου Ελ Αραμπί».

«Ο προπονητής δεν είναι μόνο για τον σχηματισμό και για την ανάλυση του αντιπάλου. Το πιο βασικό είναι σε μία μεγάλη ομάδα να έχεις έναν προπονητή που μπορεί να εμπνέει τους παίκτες του. Αυτό δεν το έχει ο Γιαννίκης στην ΑΕΚ. Όταν ο Ζιντάν ανέλαβε τη Ρεάλ, προπονητικά δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο, αλλά ήταν εξαιρετικός διοικητής. Έβγαζε τον Ρονάλντο και δεν γινόταν τίποτα. Ο Γάλλος ήταν μία ποδοσφαιρική οντότητα από μόνος του», είπε ο Γιώργος Κούτσης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags