Facebook Pixel Super League: Βόμβα στον Άρη με την ποινή στον Ματίγια - Εκτός στο ντέρμπι με ΠΑΟΚ
| 2022-02-11 16:47:00

Βόμβα στον Άρη με την ποινή στον Ματίγια - Εκτός στο ντέρμπι με ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Βόμβα στον Άρη με την ποινή στον Ματίγια - Εκτός στο ντέρμπι με ΠΑΟΚ

Χοντρό θέμα στους Κίτρινους καθώς έγινε γνωστή η ποινή για τον Ισπανό ποδοσφαιριστή που κατά διάρκεια του αγώνα με τον Παναιτωλικό και την στιγμή που πανηγύριζε έδειξε τα γεννητικά του όργανα.

Super League: Μεγάλο πρόβλημα στον Άρη καθώς ο αθλητικός δικαστής επέβαλε ποινή δύο αγωνιστικών στον Χαβιέ Ματίγια, για την κίνηση να πιάσει τα γεννητικά του όργανα μετά το γκολ που πέτυχε απέναντι στον Παναιτωλικό, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να είναι εκτός από τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα, αλλά και από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, με τους Κίτρινους να κάνουν έφεση.

"MAGRO MATILLA JAVIER (Ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΑΡΗΣ): "Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 3129/4-2-2022 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε, κατά την ημερομηνία της 11ης-2-2022, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, κατ’ άρθρα 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Δικαστικών Οργάνων της Ε.Π.Ο.": ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον πειθαρχικώς εγκαλούμενο την πειθαρχική ποινή του αποκλεισμού δύο (2) αγωνιστικών ημερών καθώς και χρηματική ποινή ποσού εκατόν είκοσι (120,00) ευρώ", αναφέρει η ανακοίνωση της Super League.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags