Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: "Δεν είναι άτρωτος ο Ολυμπιακός - Ο ΠΑΟΚ την καλύτερη μεταγραφή στην Ελλάδα" - Εμπόδια για Νέα Τούμπα!
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-12 10:15:00

"Δεν είναι άτρωτος ο Ολυμπιακός - Ο ΠΑΟΚ την καλύτερη μεταγραφή στην Ελλάδα" - Εμπόδια για Τούμπα!

του Γιώργου Κτενά
"Δεν είναι άτρωτος ο Ολυμπιακός - Ο ΠΑΟΚ την καλύτερη μεταγραφή στην Ελλάδα" - Εμπόδια για Τούμπα!

Οι παίκτες που θα φέρει ο Μπότο και η μάχη σε πρωτάθλημα-κύπελλο! Πώς κατάφερε ο Ραζβάν Λουτσέσκου να... γυρίσει το κουμπί στον Δικέφαλο, η επική πρόκριση με την ΑΕΚ και γιατί έχει σοβαρές πιθανότητες απέναντι στους Πειραιώτες. Οι μεταγραφικές εξελίξεις και η στασιμότητα με το νέο γήπεδο.

ΠΑΟΚ: Σε όλα τα θέματα γύρω από το ρεπορτάζ τού Δικέφαλου αναφέρθηκε, με δηλώσεις του στο sportdog, ο Παναγιώτης Κυρικλίδης που γνωρίζει άριστα τα θέματα της ομάδας.

Ο καλός συνάδελφος από τη Θεσσαλονίκη αναφέρθηκε στους πρόωρους τελικούς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, στις μεταγραφές του καλοκαιριού, αλλά και στη μάχη του τίτλου που δεν έχει τελειώσει ακόμα για τον Δικέφαλο. 

"Γκρέμισε την ΑΕΚ - Καταστροφή για την Ένωση - Βγάζει χαρακτήρα ο ΠΑΟΚ"

"Στο ΟΑΚΑ ο ΠΑΟΚ κατάφερε να γκρεμίσει την ΑΕΚ και έδειξε χαρακτήρα, σε ένα παιχνίδι που η αντίπαλός του έπαιζε "τη ζωή" της. Γιατί σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος η σεζόν θα οδηγούνταν σε καταστροφή για την ΑΕΚ αν αποκλειόταν, όπως και έγινε δηλαδή. Η αντίδραση της ομάδας δείχνει μεγάλα ψυχολογικά αποθέματα και το μέταλλο που είχε χτίσει στην πρώτη θητεία του Λουτσέσκου, φαίνεται ότι τα χτίζει και τώρα. Βρέθηκε πίσω στο 84ο λεπτό και, τελικά, πετυχαίνει δύο γκολ και ρίχνει στο καναβάτσο μια εκ των μεγαλυτέρων αντιπάλων στη μάχη για τη διεκδίκηση τίτλων", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο, στο sportdog, ο Π. Κυρικλίδης.

Διπλός πρόωρος τελικός τα παιχνίδια Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό; 

"Είναι διπλά παιχνίδια και θα αναμετρηθούν οι δύο κατά τεκμήριο καλύτερες ομάδες της χώρας. Μπορεί να έδειχνε ο ΠΑΟΚ ότι δεν είναι σε αυτό το επίπεδο στην αρχή της σεζόν, αλλά τώρα βγάζει χαρακτήρα, παίρνει αποτελέσματα. Δεν χωράνε προγνωστικά. Είναι οι δύο ομάδες που τα τελευταία χρόνια παλεύουν για το πρωτάθλημα και Κύπελλο".

"Δεν είναι άτρωτος ο Ολυμπιακός - Πρωτάθλημα μέχρι τέλους - Καλύτερη μεταγραφή στην Ελλάδα ο Κούρτιτς"

Στον ΠΑΟΚ υπάρχουν φωνές που αφήνουν να εννοηθεί ότι το πρωτάθλημα είναι ανοιχτό.

"Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη σκέψη για να καταλάβουμε τι συμβαίνει μέσα στην ομάδα, το έχουν πει παίκτες ακόμα και στο κακό διάστημα του ΠΑΟΚ, με τις συνεχόμενες ήττες, έλεγαν ότι βρίσκονται στον ΠΑΟΚ και πρέπει να διεκδικήσουν μέχρι τέλος το πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός δείχνει ότι δεν είναι άτρωτος, χάθηκε ευκαιρία να τον πλησιάσει στο ντέρμπι της Τούμπας, αλλά να παλέψουν μέχρι τέρμα".

Ο Κούρτις είναι ο καλύτερος επιθετικός του ΠΑΟΚ;

"Η προηγούμενη καλύτερη σεζόν στο σκοράρισμα ήταν 6 γκολ και σκέψου ότι έχει ακόμα χρόνο. Αυτό που εστιάζω είναι ότι αν δεις το παιχνίδι του Κούρτιτς (επειδή ο άνθρωπος παίζει στα κόκκινα και δύσκολα τον αντικαθιστάς) δεν είναι ότι μάγεψε εναντίον της ΑΕΚ. Αλλά η προσωπικότητά του όταν η ομάδα βρίσκεται με το 1,5 πόδι εκτός Κυπέλλου, δείχνει τον χαρακτήρα του και τον χαρακτήρα της ομάδας. Είναι ηγετικός, είναι προφανέστατα η κορυφαία  μεταγραφή του ΠΑΟΚ και ίσως του πρωταθλήματος αν και ίσως δεν το περίμενε κανείς ότι στα μισά της σεζόν θα έχει 16 γκολ ήδη".

 

"Αυτούς θα φέρει ο Μπότο το καλοκαίρι - Τι ισχύει με το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ"

Μπορούμε να μιλήσουμε για τις μεταγραφές;

"Ο ΠΑΟΚ με την άφιξη του Μπότο κοίταξε το παζάρι του Γενάρη, που ενισχύθηκε με δύο ποιοτικές λύσεις (τον Σάστρε και τον Σοάρες), αλλά σε δεύτερο πλάνο ασχολήθηκε και για το προσεχές καλοκαίρι να κινηθεί. Προφανώς το καλοκαίρι θα γίνουν αλλαγές, ο ΠΑΟΚ πρέπει να αλλάξει κάποια πράγματα στο ρόστερ. Ήδη έχουν γίνει κινήσεις σε δύο στόχους, με ένα 10άρι και έναν εξτρέμ. Στην παρούσα φάση δεν μπορούμε να πούμε κάτι, από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ είναι στους τρεις στόχους, η σεζόν δεν έχει τελειώσει, άρα δεν έχει νόημα να μιλήσουμε για τους παίκτες που θα έρθουν τον Ιούλιο".

Τέλος, θέλεις να μου πεις δύο λόγια για τις εξελίξεις, αν υπάρχουν, γύρω από τη Νέα Τούμπα; 

"Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του έχει υπογραμμίσει σε κάθε τόνο πως γίνεται ο,τι είναι δυνατόν για να προχωρήσει το πρότζεκτ που αφορά όλη τη Θεσσαλονίκη και τη Μακεδονία - Είναι έργο πνοής, που θα ανοίξει δουλειές, θα ανεβάσει το επίπεδο του ποδοσφαίρου. Αλλά έχει πέσει πάνω στη στάση της κυβέρνησης που, κατά τη δική μου εκτίμηση, δεν θέλει να βοηθήσει. Βλέπουμε τι γίνεται με το Καυτανζόγλειο, ούτε καν ο ΠΑΟΚ β΄ δεν πήγε εκεί. Η ομάδα κάνει ο,τι περνάει από το χέρι και προφανώς το πρότζεκτ της Νέας Τούμπας θα προχωρήσει όταν δούμε το Προεδρικό Διάταγμα που θα προβλέπει όσα ζητάει ο ΠΑΟΚ". 

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή με Σαββίδη στο OPEN - Οριστική η απόφασή του - Άμεσα οι ανακοινώσεις

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags