Facebook Pixel ΑΕΚ - Ραζβάν Λουτσέσκου: Ακύρωσε τη συμφωνία με Λουτσέσκου ο Μελισσανίδης - Έδωσε την ΑΕΚ στα χέρια του Χιμένεθ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-13 10:00:00

Ακύρωσε τη συμφωνία με Λουτσέσκου ο Μελισσανίδης - Έδωσε την ΑΕΚ στα χέρια του Χιμένεθ!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Ακύρωσε τη συμφωνία με Λουτσέσκου ο Μελισσανίδης - Έδωσε την ΑΕΚ στα χέρια του Χιμένεθ!

Διακαής πόθος του ιδιοκτήτη της Ένωσης ο Ρουμάνος προπονητής. Μάλιστα, το φετινό καλοκαίρι δεν ήταν η μοναδική φορά που προσπάθησε να τον φέρει στην ομάδα. Λίγα χρόνια πριν οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είχαν δώσει και τα χέρια...

ΑΕΚ - Ραζβάν Λουτσέσκου: Τη νίκη-πρόκριση μέσα στο ΟΑΚΑ πήρε ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι Κυπέλλου με την Ένωση, με ανατροπή στα τελευταία λεπτά μάλιστα, γεγονός που οδήγησε τους Θεσσαλονικείς στον έβδομο ουρανό και τους Κιτρινόμαυρους να σκέφτονται, αν μη τι άλλο, ότι ο Ρουμάνος είχε φτάσει κοντά στην ομάδα τους το περασμένο καλοκαίρι.

Μόνο που δεν είχε προχωρήσει η μετακίνησή του στην ομάδα καθώς ο Μελισσανίδης είχε αποφασίσει να πάρει τον Μιλόγεβιτς και, τελικά ο Λουτσέσκου επέστρεψε στον ΠΑΟΚ. Στη συνέχεια ο Μιλόγεβιτς αποχώρησε από την ομάδα και ήρθε στη θέση του ο Γιαννίκης, η παρουσία του οποίου είναι υπ' ατμόν μετά από αυτό το σερί των αρνητικών αποτελεσμάτων.

Για να επιστρέψουμε στην ΑΕΚ και τον Ραζβάν Λουτσέσκου, το περασμένο καλοκαίρι δεν ήταν η μοναδική φορά που ο Ρουμάνος είχε φτάσει κοντά στους Κιτρινόμαυρους. Τη σεζόν 2016/17 η Ένωση πήρε τον Χιμένεθ στη μέση της χρονιάς, μέχρι το φινάλε της. Ο λόγος; Από τον χειμώνα του 2017 υπήρχε συμφωνία για το καλοκαίρι του 2017 με τον Λουτσέσκου!

Ο Ρουμάνος είχε συμβόλαιο με την Ξάνθη και δεν ήθελε να αποχωρήσει στη μέση της σεζόν. Για αυτό κρατήθηκε η συμφωνία μαζί του και η ομάδα απέκτησε έναν προπονητή μέχρι το καλοκαίρι. Το αποτέλεσμα; Παρότι δεν ήταν σε καλό φεγγάρι η προπονητική καριέρα του Χιμένεθ εκείνη την περίοδο, είχε καταφέρει να φτάσει στον τελικό του Κυπέλλου (αποκλείοντας, μάλιστα, τον Ολυμπιακό), ενώ τελικά η Ένωση είχε τερματίσει δεύτερη στο πρωτάθλημα.

Ο Μελισσανίδης είχε αποφασίσει, τότε, να ακυρώσει τη συμφωνία με τον Ραζβάν και να κρατήσει στην ομάδα τον Χιμένεθ. Και δικαιώθηκε γιατί ο Χιμένεθ κατέκτησε το πρωτάθλημα εκείνη τη χρονιά με την Ένωση. Αλλά ο Λουτσέσκου δεν έβαλε ποτέ την κιτρινόμαυρη φόρμα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "ΕΔΕ" για τους... δημόσιους υπαλλήλους στην ΑΕΚ - Έχασαν σούπερ ταλέντο - Πώς πήγε Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags