Facebook Pixel Γιώργος Ξενιτίδης: Φωτιά από παίκτη του Ολυμπιακού Β’ μετά τον ΠΑΟΚ - "Ντρέπομαι! Έξω φασαρίες, δεν παίχτηκε μπάλα" (vid)
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-13 18:21:00

Φωτιά από παίκτη Ολυμπιακού Β’ μετά τον ΠΑΟΚ - "Ντρέπομαι! Έξω φασαρίες, δεν παίχτηκε μπάλα" (vid)

Sportdog Team
Φωτιά από παίκτη Ολυμπιακού Β’ μετά τον ΠΑΟΚ - "Ντρέπομαι! Έξω φασαρίες, δεν παίχτηκε μπάλα" (vid)

Ο Γιώργος Ξενιτίδης μίλησε με σκληρή γλώσσα για το ντέρμπι των Ερυθρόλευκων με την δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου αναφέροντας πως δεν παίχτηκε ποτέ ποδόσφαιρο.

Γιώργος Ξενιτίδης: Δηλώσεις έκανε μετά το τέλος του ντέρμπι των δεύτερων ομάδων του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, ο αρχηγός των Ερυθρόλευκων αναφέροντας ότι μπορεί οι Πειραιώτες να έχασαν όμως το ζητούμενο είναι πως όσοι παρακολούθησαν την αναμέτρηση δεν είδαν ποδόσφαιρο, μιας και υπήρχαν ύβρεις και φασαρίες εκτός του αγωνιστικού χώρου, κάτι που τον κάνει να ντρέπεται.

«Είμαστε όλοι πολύ απογοητευμένοι. Αλλά εγώ δεν θα σταθώ μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι, όπου είμαι απογοητευμένος από την ομάδα μου. Θεωρώ ότι δεν παίχτηκε μπάλα σήμερα. Από καμία από τις δύο ομάδες. Να πούμε ένα συγνώμη από τον κόσμο που μας παρακολούθησε. Πραγματικά εγώ ντρέπομαι. Αυτό δεν είναι εικόνα. Και από εμάς και από τους αντιπάλους. Δεν θεωρώ ότι ειδικά σε αυτές τις ηλικίες, αυτό το πρότζεκτ με τις Β ομάδες, πρέπει να αντιμετωπίζουμε έτσι τους αγώνες. Δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο, έξω φασαρίες, αυτά είναι ντροπή για εμένα. Δεν πρέπει να υπάρχουν. Πρέπει να κοιτάξουμε να τα βελτιώσουμε αυτά. Οπως είπα, είμαι απογοητευμένος από την ομάδα μου. Αύριο είναι μία καινούργια ημέρα, κοιτάμε μπροστά και συνεχίζουμε.

Εγώ θα μιλήσω για τη δική μας ομάδα. Εν μέρει υπήρχε κούραση, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία, γιατί είχαμε μία εβδομάδα μπροστά μας να ξεκουραστούμε. Πολλά παιδιά δεν μπορέσαμε να προσαρμοστούμε καλά στο γήπεδο, είμαστε και άτυχοι στο γκολ που φάγαμε, δεν κάναμε πολλές φάσεις και χάσαμε. Αλλά αυτό έγινε, κοιτάμε μπροστά», είπε ο Γιώργος Ξενιτίδης.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags